Ultima oră

Surprins de paparazzi: Oprişan, cu bolidul pe şina de tramvai

Ziarul de Vrancea
5 apr 2012 2816 vizualizări
Vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, se deplasează cu maşina în trafic după propriile reguli de circulaţie. ZIUAnews l-a surprins pe baronul de Vrancea, zilele trecute, pe un bulevard din Capitală, ţîşnind cu bolidul din coloana de maşini şi călcînd acceleraţia pe şina de tramvai. După ce şi-a rezolvat treburile pentru care a venit săptămîna trecută în Bucureşti, înainte de a pleca spre casă, şeful PSD Vrancea, Marian Oprişan, a trecut mai întîi pe la un magazin alimentar din Dorobanţi.

La numai cîteva minute după ce a intrat în supermarket, şoferul preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, care-l însoţise pe şeful său la cumpărături, a ieşit cu o cutie plină cu sticle de vin, pe care a dus-o repede la maşină. După cum se poate vedea în galeria foto, baronul de Vrancea preferă vinul bănăţean, pe cutia de vin cumpărată de acesta zărindu-se cu uşurinţă sigla unor cunoscute crame din Timiş. Apoi, şoferul s-a întors în magazin la şeful său, de unde a ieşit cu o altă pungă de cumpărături în mînă, de această dată, împreună cu Oprişan. În tot acest timp, angajatul vicepreşedintelui PSD a fost deosebit de atent cu şeful său. Întocmai ca un valet devotat, şoferul i-a deschis uşa lui Oprişan, i-a luat parpalacul, ba chiar i-a curăţat şi cîteva "scame" de pe umeri. Ulterior, cei doi au urcat în maşină, îndreptîndu-se către ieşirea din Capitală. Numai că, pe străzile aglomerate din Bucureşti, baronul de Vrancea nu s-a putut deplasa atît de repede pe cît şi-ar fi dorit. Fără să-i pese că ar putea provoca un accident şi, probabil, considerîndu-se mai presus de lege, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a fentat coloana de maşini formată pe Bulevardul Văcărescu şi, printr-o manevră interzisă, a ţîşnit pe după refugiul de pietoni pe şina tramvaiului. Şoferul a accelerat şi a ieşit în faţa coloanei, apoi a plecat în viteză către Vrancea.
Text: Monica Cosac
Foto: Ginu Bucur
Articolul original a fost publicat aici: http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/paparazzi-marian-oprisan-cu-bolidul-pe-sina-de-tramvai-14281


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 8

Adaugă comentariu
gararul, acum 4417 zile, 16 ore, 3 minute, 35 secunde
unul ca asta ne reprezinta judetul? jenant
daan, acum 4419 zile, 9 ore, 8 minute, 49 secunde
Nici nu s-au mai vazut masini pe liniile de tramvai !!!
Lina Mandolina, acum 4419 zile, 9 ore, 45 minute, 38 secunde
Toti bucurestenii merg cu masinile pe linia de tramvai si nu mai apar in paginile tabloidelor, dar, de, ati crezut ca poate va creste si voua traficul daca puneti o asemenea "stire". Halal!
US, acum 4419 zile, 12 ore, 7 minute, 11 secunde
Va meritati soarta...
Fitze de baron, acum 4419 zile, 13 ore, 35 minute, 57 secunde
Fitze de baron. Gargaragiul de Vrancea plinge pe umerii podgorenilor din judet, dar odata scapat la Bucuresti rupe usile magazinelor cu vin de Timis. In privinta incalcarii regulilor de circulatie, nu citeste integral
eeu, acum 4419 zile, 13 ore, 57 minute, 58 secunde
dar uitati-va atenti cam ce este desenat pe acea cutie cu sticle de vin....eu zic ca ar fi o secera si un ciocan...deci si-a ales un vin pe masura!comunistilor!
dorian, acum 4419 zile, 14 ore, 32 minute, 3 secunde
asta este un nou episod din serialul "baronul si sclavul lui"...
dan, acum 4419 zile, 15 ore, 11 minute, 36 secunde
un ordinar...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.