Ultima oră

Mini-Ştiri: Petrecăreţii vor face vizite la tribunal

Ziarul de Vrancea
11 mar 2012 1106 vizualizări
Poliţiştii au organizat sîmbătă o acţiune în judeţ pentru a-i găsi pe cei care au petrecut ziua de 8 Martie cu întîrziere şi apoi s-au urcat băuţi la volan.

Astfel, pe b-dul Brăilei din municipiul Focşani, poliţiştii l-au depistat pe Viorel G., 32 ani, din Tecuci, în timp ce conducea autoturismul marca WV avînd o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere şi i-a fost întocmit dosar penal. Pe strada Moldova, Vasilică D., 38 ani, din comuna Boloteşti, conducea un autoturism marca Daewoo sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiţştii l-au identificat şi pe Costache T., 36 ani, din comuna Ţifeşti, în timp ce conducea o Dacia, fără a poseda permis de conducere. (D. C.)

A vrut să se omoare cu medicamente împotriva insomniilor

Un bărbat de 32 ani din oraşul Adjud a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce s-a intoxicat cu medicamente. Bărbatul a ajuns pe un pat de spital după ce a luat 20 de pastile dintr-un medicament ce combate insomnia. Pastilele au fost stropite cu alcool, după cum au aflat şi medicii. Pacientul se află sub supraveghere medicală în secţia de boli interne. Şi un bărbat de 38 ani din municipiul Focşani a ajuns la spital după ce s-a intoxicat cu o substanţă găsită în debara. Acesta a fost internat în secţia de terapie intensivă după ce a băut insecticid. (R. M.)

Hoţ condamnat la doi ani de închisoare

Un tînăr de 22 de ani din comuna Nereju a ajuns după gratii vineri, primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ionuţ Ira a fost acuzat pentru comiterea mai multor furturi, ultima faptă pentru care a fost trimis în judecată datînd din luna octombrie 2011, cînd a intrat într-o locuinţă de unde a furat o bicicletă în valoare de 120 lei. Aceasta a fost recuperată. Acesta a fost de altfel condamnat pe 5 martie la o pedeaspsă de doi ani tot pentru furt. Nu s-a gîndit nici o secundă că va ajunge după gratii, dar nici nu a încetat să mai fure, aşa că procurorii au propus privarea lui de libertate. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.