Ultima oră

Evaziune fiscală de aproape 3 miliarde lei

Ziarul de Vrancea
28 feb 2012 2890 vizualizări
Administratora unei societăţi comerciale din municipiul Focşani s-a ales cu un nou dosar penal după ce la finalul anului trecut, a fost condamnată la zece ani de închisoare cu executare, pentru înşelăciune.

Cornelia Pahoncea, de 40 de ani, este acuzată că nu a înregistrat în contabilitate operaţiuni contabile aferente unui stoc de marfă de peste 1,4 milioane lei. Garda Financiară a constatat, cu prilejul intrării în faliment a firmei condusă de Pahoncea, că aceasta nu a mai evidenţiat în 2010 nici o operaţiuni contabilă aferentă activităţii de comerţ. Femeia a prejudiciat bugetul de stat cu 290.000 lei din TVA şi impozit pe profit. După ce a fost condamnată pentru înşelăciune, în luna decembrie, pe numele Corneliei Pahoncea s-a emis mandat de urmărire internaţională. (G. SAVA)


Copil lovit de un şofer fugar

Un bărbat din Gologanu este cercetat de poliţişti după ce a lovit cu maşina un băiat de 9 ani şi apoi a fugit. Pe DN 23 A, în comuna Milcovul, Gigel B., 46 ani, la volanul unui Opel, a acroşat un copil din comuna Slobozia Ciorăşti. Minorul a traversat strada prin loc nepermis, fiind rănit uşor. “Copilul a declarat iniţial că nu are nimic, dar ulterior s-a simţit rău. Şoferul a oprit iniţial, dar apoi a plecat de la locul accidentului”, ne-a spus comisarul Cătălin Stegărescu, de la Poliţia Rutieră Focşani. (D. C.)

Răstoaca: Furt din casa unei bătrîne

Un tînăr din Răstoaca este acuzat de furt după ce a intrat în casa unei vecine. A fost identificat Ionică Remus C., 19 ani, din localitate, care a spart geamul de la uşă. El a răvăşit mai multe bunuri, fără a se putea stabili cu exactitate ce a furat. Tînărului s-a ales cu dosar penal. (D. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.