Ultima oră

O avalanşă de zăpadă a distrus sediul unei agenţii de turism din Focşani

Aurelian Ivan
21 feb 2012 8204 vizualizări
Zăpada acumulată pe blocuri face ravagii. Ultimul incident de acest fel a avut loc în jurul orelor 15.00, cînd sediul unei agenții de turism din centrul Focşaniului, ce aparţine Agetur SRL Focşani, a fost grav avariat in urma prabusirii zapezii.

Şi acoperișul unei terase din apropiere a fost distrus de avalanşa de zăpadă acumulată pe blocul turn, de pe strada Ştefan cel Mare nr. 13. Terasa aparţine restaurantului Central. Din fericire nu a fost nimeni rănit, deşi în interiorul agenţiei de turism se aflau  doi angajaţi şi doi clienţi. “S-a auzit un zgomot puternic, cînd zăpada a căzut pe acoperişul agenţiei şi a distrus tot interiorul. Important este că nu a fost nimeni rănit. Erau oameni în agenţie, putea fi mult mai grav”, ne-a declarat Dragoş Horhocea, managerul agenţiei de turism Agetur, care se afla la birou în momentul incidentului. Tot interiorul a fost avariat puternic de zăpada căzută de pe blocul cu opt etaje. Deocamdată nu au fost calculate pagubele, însă administratorii spun că sediul este asigurat şi că ar trebui reconstruit. Zăpada a produs stricăciuni şi la alte imobile din Focşani. Vom reveni cu amanunte. (A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.