Ultima oră

Bacinschi zice că nu l-a deszăpezit pe ministrul Transporturilor ci pe preotul catolic

Aurelian Ivan
9 feb 2012 1918 vizualizări
Utilajele care au intrat să deszăpezească străzile Moldova şi Mr. Gh. Şonţu şi au înfundat o cale secundară de acces, i-au făcut pe cetăţeni să acuze că pîrtia a fost făcută specil pentru tatăl ministrului Nazare u în replică, primarul spune că l-a rugat preotul catolic să intervină

 Supărare mare în zona Catedralei Catolice din Focşani, unde mai mulţi locatari reclamă că au fost "lăsaţi" în zăpadă, în timp ce strada pe care locuieşte tatăl noului ministru al Transporturilor a fost curăţată. Utilajele, din spusele oamenilor din zonă, au tras cu spor pentru a deszăpezi strada ministrului, deşi în zonă stau mai multe vip-uri locale printre care şi familiile Giurgea sau Simiz. "Am văzut o lamă, ne-am bucurat că sîntem deszăpeziţi, dar nu au venit şi în capătul străzii, poate e prea multă zăpadă şi s-au speriat. Acum nu ştiu, coincidenţă sau nu, aici în colţul străzii locuieşte tatăl ministrului Transporturilor, dl Nazare", ne-a spus un om din zonă. " Şi eu dacă eram în funcţie îi ajutam pe cei apropiaţi, dar măcar de-ar fi numai asta", a spus un altul. Primarul Decebal Bacinschi susţine însă că n-a făcut deszăpezire politică pe strada Mr. Gh. Şonţu din Focşani pentru casa în care locuieşte tatăl ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, Alexandru Nazare. Edilul a precizat că a fost rugat de preotul care slujeşte la Catedrala Catolică, aflată în aceeaşi zonă, să cureţe străduţele din spatele lăcaşului de cult. Totuşi, utilajul care a acţionat în zonă a blocat calea de acces a unor locatari de la blocuri, dar şi de la cîteva case, care s-au declarat nemulţumiţi şi au aruncat cu acuzaţii în loc să pună mîna pe lopeţi, aşa cum le transmit la unison şi primarul Decebal Bacinschi şi baronul Marian Oprişan. Aşadar, zăpada cît casa, lipsa de operativitate a Primăriei Focşani, dar şi un ministru din Focşani stîrnesc oamenii să fie suspicioşi.

“Nu-l ştiu pe ministru, sînt prieten cu tatăl lui”

Întrebat dacă tînărul ministru PDL de la Transporturi, Alexandru Nazare, l-a sunat pe Bacinschi să-I roage să-i facă pîrtie, primarul a negat, afirmînd că nu-l ştie pe acesta şi că a fost rugat să intre cu utilaje de preotul catolic. “E ministrul Transporturilor? Nu ştiam bă fraţilor! Cine să mă sune? Nazare, pe mine? Extraordinar… M-a sunat părintele de la Biserica Catolică. Este atît de mult de muncă, avem atîta treabă, iar voi căutaţi gaguri de astea. Am intrat pe strada Moldova şi apoi pe Mr Şonţu ca să ajung la internat şi a rămas o bucăţică de 100 metri şi iese aşa ceva… Întîi am vrut să desfac străzile pe care se circulă şi apoi iau aceste tronsoane. Ştiam eu că acolo stă Nazare, hai mă lăsaţi-o dracu’ de treabă! Şi mai ştiam că-l pune ministru…”, ne-a spus primarul Bacinschi. Edilul a completat că nu-l cunoaşte pe ministru, dar că-l ştie pe tatăl său, cu care este prieten. (Aurelian IVAN)


 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
inzapezitul, acum 4479 zile, 11 ore, 59 minute, 45 secunde
minune nu stiam ca focsaniul are primar
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.