Ultima oră

Mini-Ştiri: Agresorul poliţistului de la Panciu rămîne în închisoare

Ziarul de Vrancea
2 feb 2012 971 vizualizări
Ionuţ Berbece, 27 ani, tînărul care a lovit un poliţist de la Secţia Rurală Panciu cu o sticlă în cap în seara zilei de 4 decembrie, rămîne după gratii.

Magistraţii Tribunalului Vrancea au decis pe 24 ianuarie prelungirea mandatului de arestare preventivă pe numele lui Berbece cu încă 29 de zile, acesta fiind cercetat pentru tentativă la omor calificat. În seara de 4 decembrie, Berbece, cu încă trei tineri, au băut într-un local de la Moviliţa, cînd s-au “aprins” şi s-au luat la bătaie. Cei patru au avut în primă instanţă de a face cu un păncean, pe care l-au lovit cu un scaun. Agentul de poliţie Dragoş Ciubotaru, care se afla în afara orelor de serviciu întîmplător în local, a intervenit pentru aplanarea conflictului, după care a plecat din bar. Berbece s-a luat după acesta şi, în momentul cînd l-a ajuns pe poliţist, l-a lovit cu sticla în zona capului. Sticla s-a spart iar lovitura i-a cauzat poliţistului răni în zona cervicală stînga, cioburile provocîndu-i şi o plagă tăiată. Pe 6 decembrie, Berbece a fost arestat preventiv. (G. SAVA)


Ţifeşti: I-a luat casa foc de la horn

Un bărbat din satul Clipiceşti, comuna Ţifeşti, a chemat pompierii după ce i-a luat casa foc. A ars acoperişul din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 40 mp. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un coş de fum deteriorat. Pompierii au constatat o creştere a numărului de incendii, iar din cele şapte lichidate în ultimele zile, şase au avut cauză probabilă hornul defect. Pompierii recomandă populaţiei să ia toate măsurile necesare pentru a evita astfel de situaţii. (R. M.)

Broşteni: Prins cu cartuşe în casă

Ce au găsit poliţiştii vrînceni în casa unui gospodar din comuna Broşteni: 25 de cartuşe de vînătoare. Alexandru T., 62 ani, s-a ales cu dosar penal pentru muniţia ilegală. Cartuşele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar bărbatul este cercetat sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor. (A. I.)

Focşani: Accident pe gheaţă

Marius D., 28 ani, din Focşani, în timp ce conducea un Mercedes, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de carosabil acoperit cu gheaţă şi zăpadă, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un Ford condus regulamentar de Marian N., 29 ani, din comuna Milcovul. Iniţial, cei doi şoferi au întocmit constatarea amiabilă de accident, considerînd că nu au suferit vătămări corporale, însă Marian N. s-a prezentat la UPU, unde s-a stabilit că a fost rănit uşor. Cercetările sînt continuate de poliţişti. (A. I.)

Poiana Cristei: A furat un mobil de la o vînzătoare

Dumitrache Luca, 60 ani, din Valea Mărului, judeţul Galaţi, a fost trimis în judecată pentru furt calificat. Pe 15 august, bărbatul a intrat într-un magazin din Poiana Cristei, de unde a plecat cu un telefon mobil pe care l-a găsit pe tejghea şi care aparţinea vînzătoarei. Aceasta s-a constituit parte civilă cu suma de 200 lei. (G. S.)

Focşani: S-a căţărat şi a spart o patiserie

Laurenţiu Vasile Gherghişan, de 21 de ani din Focşani, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Acesta a escaladat geamul unei patiserii prin forţarea sistemului de închidere şi a pătruns în interior de unde a plecat cu 13 sticle cu băuturi alcoolice, precum şi 200 lei din casa de marcat. Valoarea totală a pagubei se ridică la 1.176 din care s-a recuperat parţial. Tînărul a rămas să achite valoarea de peste 950 lei. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.