Ultima oră

Turul Vrancei:Puţine locuri de muncă

Ziarul de Vrancea
1 feb 2012 1636 vizualizări
Oferta locurilor de muncă vacante nu este prea variată pentru perioada următoare. Cei care sînt în căutarea unui alt loc de muncă mai bun nu au de decît 26 de posturi din care să aleagă, toate în industria confecţiilor textile.

Peste hotare sînt disponibile circa 800 de locuri de muncă. Danemarca are nevoie de 100 de muncitori în ferme, Norvegia de 250 de ghizi turistici şi zece ingineri, Germania solicită şoferi de camion, sudori, medici, specialişti software, inigineri de proiectare. Oferta locurilor de muncă este valabilă pînă pe 8 februarie. Mai multe informaţii puteţi obţine de la consilierii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) cu sediul în Bulevardul Unirii. (S. T.)


Cauzele penale, din ce în ce mai multe de la an la an


Bilanţul de activitate a Judecătoriei Focşani indică o creştere de la an la an a cauzelor penale intrate pe rolul acestei instanţe, chiar dacă ponderea o reprezintă cauzele civile. Conform datelor prezentate la bilanţ, din 2007, numărul cauzelor penale a crescut în fiecare an, de la 2.491 în 2007 la 3.151 în 2011. Cele mai multe infracţiuni sînt cele împotriva patrimoniului, 407, alte 405 sînt alte infracţiuni şi 107 sînt infracţiuni contra persoanei. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Agentie CastingTV, acum 4416 zile, 16 ore, 50 minute, 19 secunde
Inscrie-te la castingul ,,Vara la Mare " http://casting_2006.jurnalist.biz/
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.