Ultima oră

Mini Ştiri:Panciu: Gerul i-a adus moartea

Ziarul de Vrancea
1 feb 2012 1043 vizualizări
S-a confirmat primul deces din cauza gerului. Bărbatul de 62 ani din Panciu, care a suferit un accident vascular cerebral (AVC) şi a stat mai bine de o oră în zăpadă în propria grădină, a murit din cauza gerului.

Direcţia de Sănătate Publică Vrancea a primit de la SML confirmarea că decesul bărbatului s-a datorat îngheţului, pe fondul afecţiunilor cardiovasculare preexistente. Reamintim că bărbatul de 62 ani a murit în weekend la Spitalul din Focşani după ce a fost internat în stare de comă. (R. M.)


Focşani: “Viol” fără preţ


O adolescentă de 17 ani din judeţul Bacău a ajuns marţi dimineaţă la Spitalul din Focşani după ce, spune ea, a fost violată. Fata care prezenta “contuzie toracică prin agresiune şi plagă tăiată superficială” nu a rămas internată în spital. Inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvînt al Poliţiei, spune că a fost înregistrată o plîngere, urmînd ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet. Se pare, că după mai multe discuţii, fata ar fi recunoscut că nu a fost violată, dar pentru că nu s-a înţeles la preţ cu cei doi clienţi a vrut să se răzbune pe ei. (R. M.)


Gugeşti: S-au luat la bătaie la discotecă


Abia făcuse 18 ani cînd a comis o faptă pentru care s-a ales cu dosar penal. Marian Ionuţ Bălan, din Gugeşti, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Asta după ce, în seara zilei de 31 iulie, la discoteca din localitate şi pe fondul consumului de alcool, două grupuri s-au luat la ceartă, după care au ajuns la bătaie. Partea vătămată a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale, faptă pentru care s-a şi constituit parte civilă cu suma de 10.000 lei. Învinuitul s-a sustras cercetărilor penale, refuzînd să dea declaraţii. (G. S.)


Toporatori în varianta mini


Nicolae B., 62 ani, şi Vasile M, 45 ani, din Vizantea-Livezile, s-au dus să facă "rost" de nişte lemne. Au tăiat 7 fagi, arborii nefiind marcaţi de organele silvice. Cei doi s-au ales cu dosare penale, cercetările fiind continuate cu suspecţii în stare de libertate. Şi la Nereju, doi fraţi, Gheorghiţă şi Maricel Bratu, de 34 şi 40 ani, au fost trimişi în judecată pentru tăiere şi furt de material lemnos. Conform procurorilor, ei au tăiat vara trecută un brad. Asociaţia Obştilor Zăbala Nereju s-a constituit parte civilă cu 870 lei. Ambii au refuzat orice colaborare cu organele de urmărire penală. (A. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.