Ultima oră

Din cauza viscolului, două trenuri care trec prin staţiile din Vrancea, anulate!

Mihaela Beșleagă
26 ian 2012 937 vizualizări
Nici pe calea ferată nu se circulă mai bine astăzi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. În staţia CFR Focşani trenurile de călători au întîrzieri şi de 220 de minute.

Cele mai mari întîrzieri se înregistrează la trenurile internaţionale, a precizat CFR Călători într-un comunicat de presă. De asemenea, două trenuri care trec prin staţiile din Vrancea au fost anulate din cauza zăpezii. Este vorba despre Intercity 551/556 Bucureşti Nord-Suceava şi retur, care trece şi prin staţia Focşani şi Regio 6102 Tecuci – Făurei, care trece şi prin staţiile Suraia şi Ciorăşti. În toată ţara, 37 de trenuri au fost anulate azi din cauza ninsorii şi a viscolului. Călătorii vor fi preluaţi cu alte trenuri aflate în circulaţie, în direcţiile respective. Trenurile rămase în circulaţie vor fi suplimentate astfel încît să poată prelua cît mai mulţi călători, a precizat CFR. Călătorii pot solicita informaţii referitoare la întîrzierile sau modificările în circulaţia trenurilor la staţiile CFR, la telefon 021/9521 sau pot accesa site-ul www.cfrcalatori.ro. (M. BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.