Ultima oră

Ultima oră! Trei drumuri naţionale şi unul judeţean, în continuare închise!

Mihaela Beșleagă
26 ian 2012 973 vizualizări
După o noapte cu adevărate furtuni de zăpadă, mai ales în sudul judeţului, autorităţile au decis în această dimineaţă să menţină închise patru drumuri, care au devenit impracticabile din cauza nămeţilor.

Este vorba despre trei drumuri naţionale, dintre care două au fost închise circulaţiei încă de ieri: DN 23B Măicăneşti – Ciorăşti şi DN 2N Bogza – Caiata – Dumbrăveni – Dumitreşti – Jitia, la care s-a adăugat şi DN 2M Odobeşti – Andreiaşu. Din cauza viscolului puternic, dimineaţă a fost închis şi un drum judeţean, DJ 202E Sihlea – Voetin, conform informaţiilor transmise de Prefectura Vrancea. De asemenea, drumul european 85, spre Bucureşti, este blocat la limita cu judeţul Buzău, aşa încît şoferii care vor să ajungă la Bucureşti sînt sfătuiţi de poliţiştii rutieri să facă drum întors, din cauza viscolului din Buzău, care poate crea blocaje în trafic. Nici pe calea ferată lucrurile nu stau mai bine. Trenurile de călători au întârzieri în medie de o oră la sosirea şi plecarea din staţii, iar 17 trenuri au fost anulate azi din cauza ninsorii şi a viscolului. Printre trenurile anulate se numără şi Intercity 551/556 Bucureşti Nord-Suceava şi retur, care trece şi prin Focşani. Din cauza viscolului de azi-noapte locuitorii din Odobeşti, Gura Caliţei şi Bogheşti au rămas fără curent electric, din cauza a trei deranjamente colective. La Odobeşti un copac a căzut peste reţeaua electrică şi a rupt firele de electricitate. În urma intervenţiei echipelor Electrica, avaria a fost rezolvată. (Mihaela BEŞLEAGĂ)  


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.