Ultima oră

Mini Ştiri:Panciu: S-a spînzurat în casă

Ziarul de Vrancea
18 ian 2012 1520 vizualizări
Poliţiştii din Panciu au primit informaţia că un bărbat din Răcoasa s-a sinucis. Ajunşi la faţa locului, l-au identificat pe Romeo C., 41 ani, din comuna Răcoasa, care era spînzurat.

Bărbatul nu avea familie, trăia singur şi se descurca foarte greu. Despre el poliţiştii spun că a mai încercat să se sinucidă din cauza problemelor de viaţă. Bărbatul nu a lăsat nici un bilet de adio în care care să justifice fapta. Fiind o moarte suspectă, cadavrul va fi examinat de medicii de la Serviciul de Medicină Legală de la Focşani. (A. I.)

Năneşti: A ars pe plită

O bătrînă de 81 ani din comuna Năneşti se zbate între viaţă şi moarte după ce a suferit arsuri pe aproape 60% din suprafaţa corpului în urma unui accident casnic. Femeia a fost adusă la Spitalul din Focşani marţi după-amiază după ce a suferit mai multe arsuri pe faţă, abdomen şi torace. A fost internată în secţia de terapie intensivă dar medicii sînt rezervaţi cu privire la şansele femeii de a supravieţui. Se pare că în această situaţie s-a ajuns după ce femeia a căzut pe o plită încinsă. (R. M.)

Un profesor s-a “ciocnit” cu o educatoare pe centură

Marţi seara, pe şoseaua de centură a Focşaniului au avut loc două incidente rutiere în care au fost implicate cinci maşini. Totul a pornit după ce două autoturisme s-au tamponat, iar şoferul uneia dintre maşini, un profesor din Bîrlad, a fost rănit uşor. Aurel Giurgia, cadru didactic în Bîrlad, aflat la volanul unei Dacii Logan, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi s-a tamponat cu Toyota condusă de Cristina Bucă, o educatoare din Panciu. Din cauza întunericului şi neatenţiei, şoferii altor trei maşini nu au observat accidentul şi s-au tamponat. Poliţiştii spun că nu s-au înregistrat victime ci doar pagube materiale. (D. C.)

Hornurile necurăţate, incendii sigure

O femeie din Vulturu a chemat pompierii după ce i-a luat foc casa. S-au făcut scrum acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 100 mp, bunuri de uz casnic şi mobilă, tîmplăria casei şi documente personale. Focul a fost la un pas să mistuie şi casa vecină, care s-a aprins în zona streşinei. Se pare că focul a pornit de la coşul de fum. Pompierii au mai mers şi în Slobozia Ciorăşti, unde a luat foc o gospodărie tot de la coşul de fum care nu a fost curăţat la începutul sezonului rece. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.