Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
27 dec 2011 3990 vizualizări
Mini-Ştiri

Suraia: Maşină incendiată


Un bărbat le-a solicitat ajutorul pompierilor din Focşani după ce a observat că autoutilitara marca Fiat Ducato pe care o deţinea a luat foc. Incidentul s-a produs în localitatea Suraia, în Ajunul Crăciunului, în jurul orei 03.00. La faţa locului s-au deplasat pompierii din Focşani, dar şi voluntarii de la serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă din Suraia. Cu toate acestea, în urma incendiului maşina a ars aproape în totalitate. Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor deoarece servanţii de la ISU au constatat că s-a folosit intenţionat sursa de aprindere pentru a genera incendiul. (R. M.)

Incendii de la sobele supraîncălzite

Mai multe familii din judeţ le-au solicitat ajutorul pompierilor în aceste zile de sărbătoare după ce casele lor au fost cuprinse de flăcări. În Ajunul Crăciunului, pompierii au mers în satul Rucăreni, comuna Soveja, unde au ars 3 mp din tavanul unei locuinţe din cauza sistemului de încălzire amplasat în mod necorespunzător faţă de materialele combustibile. O altă locuinţă a luat foc la Răstoaca unde a ars o bucătărie din cauza unei sobe defecte. Şi în prima zi de Crăciun, pompierii au mers în comuna Străoane unde a a luat foc tot o bucătărie din cauza sobei supraîncălzite. (R. M.)

Vidra: S-au bătut după petrecere


Doi tineri de 20 de ani din comuna Vidra au ajuns inculpaţi într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Valentin Urloiu şi Adrian Ene sînt acuzaţiu că l-au lovit în seara zilei de 12 iulie, pe Petrică Preda, după ce toţi cei trei fuseseră la o petrecere. Primul care a plecat a fost victima care, ulterior a fost ajuns din urmă de cei doi. Pe fondul unor discuţii în contradictoriu, spun procurorii, Ene şi Urloiu l-au lovit pe Preda cu pumnii şi picioarele. Victima a ajuns la spital iar medicii legişti i-au recomandat 25-30 de zile de îngrijiri medicale. Urloiu a recunoscut faptele, în timp ce Ene a plecat peste hotare în timpul anchetei. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
preda vasile, acum 4510 zile, 9 ore, 57 minute, 17 secunde
imi cer scuze de greseli dar sunt nervos si foarte suparat
preda vasile, acum 4510 zile, 9 ore, 59 minute, 11 secunde
referitor la articolul despre fratele meu snt niste date inexacte pe care le-ati prezentat frateel meu este cu andicap gradul 2 elnu a avut nici o discutie in contradictoriu cu cei doi chiar plecand citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.