Ultima oră

Unul dintre cei mai temuţi interlopi, lăsat în libertate de judecători

Ziarul de Vrancea
19 dec 2011 1777 vizualizări
Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, condamnat la 13 ani de detenţie pentru infracţiuni cu violenţă, va fi eliberat din închisoare, ca urmare a deciziei de ieri a Tribunalului Bucureşti. Anterior, Judecătoria Sectorului 4 îi respinsese cererea de liberare condiţionată.

In aprilie 2008, fraţii Vasile şi Ion Balint (Sile şi Nuţu Cămătaru), mama acestora, precum şi alte rude ale acestora au fost condamnaţi pentru sechestrare de persoane, înşelăciune şi proxenetism. Nuţu Cămătaru a fost condamnat definitiv, la doi ani şi jumătate de închisoare pentru favorizarea infractorului, dar a fost achitat pentru complicitate într-un caz amplu de crimă organizată privind fapte de proxenetism, sechestrare de persoane, şantaj, înşelăciune, cămătărie, recuperări de bani, încasări de taxe de protecţie. Pentru aceleaşi învinuiri, Sile Cămătaru a fost condamnat de instanţa supremă la 13 ani de detenţie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
nelu, acum 4518 zile, 6 ore, 45 minute, 11 secunde
FOARTE BINE.......sa vina omul acasa......si sa calce sifoanele ieftine , ca din sifonari si gainari , altii se cred zmei interlopi in lipsa lui.......
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.