Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
17 dec 2011 2590 vizualizări
Miss Cenuşăreasa

Un nou proiect educaţional şi caritabil are loc în prag sărbători. Intitulat „Balul  Cenuşăreselor”, care va culmina cu premiul de „Miss Cenuşăreasa”, evenimentul este organizat de Camelia Hristea, în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea, alături de sponsori. La concurs participă opt eleve de la liceele din Focşani, respectiv: Claudia Lemnaru, Denisa Miruna Neagu, Andreea Ciocarlan, Georgiana Mădălina Pricop, Mădălina Nicoleta Negoiaş, Roxana Munteanu, Teodora Bătranu şi Georgiana Mihalache. Fetele au mers la Centrul de Copii cu Dizabilităţi de la Centrul Şcolar „Elena Doamna” şi la Centrul de Bătrîni din Măicăneşti, unde au oferit cadouri beneficiarilor şi făcut muncă voluntară, prin pregătirea copiilor pentru serbare şi hrănirea bătrînilor care nu aveau posibilitatea de a mînca singuri. Concursul „Miss Cenuşăreasa” s-a desfăşurat ieri, în cadrul unui spectacol la Club Extrem. (M. B.)

Bacinschi vrea să-l execute pe Băsescu

Primăria municipiului Focşani a emis nu mai puţin de 165 de cereri pentru începerea procedurii de executare silită prin emiterea somaţiilor şi titlurilor executorii pentru diverşi cetăţeni care au datorii foarte mari la bugetul local. Pe lista neagră publicată de Serviciul de Taxe şi Impozite figurează şi Băsescu, însă nu este vorba de preşedintele statului, ci de un tiz de-ai săi de la Focşani, Viorel Băsescu, care are probleme cu Primăria Focşani. Anunţul prin care oamenii şi-ar putea pierde şi casele, în ultimă instanţă, în cazul în care au datorii foarte mari, este făcut însă într-un moment cam dificil, mai ales că se apropie şi Sărbătorile de iarnă. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Daniela, acum 4184 zile, 15 ore, 43 minute, 5 secunde
Nu stiu de ce oamenii se dau atat in spectacol cand fac o fapta buna... Si de ce in prezent se vorbeste doar despre Nica si Hornea? Mai sunt 2 candidate in colegiul 1. Sau de ce nu se vorbeste despre citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.