Ultima oră

Florin Stoica- şef peste judecătorii pănceni

Ziarul de Vrancea
9 dec 2011 3749 vizualizări
Magistratul păncean Florin Stoica a obţinut nota 9,40 la testarea scrisă pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Judecătoriei Panciu pe care o ocupă de facto de mai mulţi ani.

Cumulat cu nota obţinută la proiectul de management, respectiv 9,92, magistratul păncean a obţinut în acest fel funcţia pentru care a candidat. Anterior, prin avizul favorabil dat de Consiliul Superior al Magistraturii, Florin Stoica a ocupat această funcţie cu delegaţie. De altfel, într-o formulă sau alta, Florin Stoica conduce de ani de zile Judecătoria Panciu, unde a profesat şi Anişoara Topor, judecătoarea arestată ieri de către DNA pentru luare de mită. O vreme şi judecătorul Florin Stoica a stat deoparte întrucît şi el a fost în centrul unui dosar penal. Colegii săi procurori de la Galaţi au verificat dacă nu cumva acesta şi-a petrecut vacanţele la munte cu bilete pentru pensionari. Magistratul a primit neînceperea urmăririi penale în dosarul în care a fost cercetat şi unul dintre foştii directori ai Casei de Pensii Vrancea, Coman Andrei, în urmă cu cîţiva ani. La această sesiune a concursului nu au mai fost alţi judecători care să candideze pentru şefia vreunei instanţe din Vrancea. Anul trecut, după un concurs similar, au fost ocupate posturile de preşedinte şi vicepreşedinte ale Tribunalului Vrancea, de către “penaliştii” Costică Diţă şi Mariana Croitoru. Tot în această lună au fost numiţi prin concurs şefi în mai multe unităţi de parchet. (C. MARIN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
preaincompatibilul , acum 4523 zile, 13 ore, 31 minute, 54 secunde
nimic surprinzator...nici cu retrocedarile de mii de hectare lui Cosor....nici cu incompatibilitatea din functia de presedinte la echipa de fotbal.....asociat cu nimeni altul decat Serea arestatul citeste integral
preacuratul, acum 4525 zile, 3 ore, 50 minute, 46 secunde
inca unul alb ca zapada....cu cat esti mai sus cu atat caderea este mai dura..
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.