Ultima oră

Mini-Ştiri:Consilieri de credite, trimişi în judecată

Ziarul de Vrancea
8 dec 2011 2307 vizualizări
Doi consilieri de credite de la firma Cetelem au fost trimişi în judecată pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, după ce au indus în eroare o femeie din Focşani, cu ocazia achiziţionării unui autoturism.

Conform procurorilor, Dorina Negoiţă, de 32 de ani, şi Florin Ganea, de 30 de ani, lucrau la Cetelem pe funcţia de consilier credite şi, la solicitarea Elenei Căldărescu, au intermediat acordarea unui împrumut de 12.900 lei, necesar acesteia pentru a achita diferenţa la achiziţia unui autoturism Dacia Logan. Deşi iniţial cumpărătoarea a solicitat şi a semnat un contract de credit pentru 36 de luni, cînd a primit acasă documentele a observat că acesta a fost întocmit pentru o perioadă de 120 de luni, cu un cost al creditului mult mai mare. Cei doi sînt acuzaţi şi de comiterea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată. (G. S.)

Şase pompieri pentru un foc în bucătărie

Pompierii din Adjud au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs în locuinţa lui Gicu A., unde s-a aprins bucătăria din pricina aragazului defect. Pentru stingerea incendiului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi şase subofiţeri care susţin că au împiedicat propagarea focului. Focul a distrus mobilierul şi aparatura din bucătărie. Un alt incendiu s-a produs în satul Nereju Mic, în casa lui Toader B.. Focul a fost stins de pompierii din Vidra cu spijinul oamenilor.  Au ars un adăpost de animale, două tone fîn şi două tone porumb boabe. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de scîntei purtate de vînt. (D. C.)

S-a certat cu soţul şi a venit în Vrancea

Poliţiştii din Adjud au identificat-o pe Maria A., 43 ani, din municipiul Miercurea Ciuc, judeţul Harghita, care fusese dată în urmărire naţională de poliţiştii din judeţul vecin deoarece dispăruse de la domiciliu. Femeia a declarat că a plecat voluntar de la domiciliu din cauza neînţelegerilor cu soţul şi nu doreşte să mai revină acasă. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.