Ultima oră

VIDEO!!!Turul Vrancei: Neculai Ionescu, preşedinte cu acte în regulă la Crucea Roşie

Ziarul de Vrancea
5 dec 2011 3722 vizualizări
Neculai Ionescu a fost ales preşedinte al Crucii Roşii Vrancea chiar de Ziua Internaţională a Voluntarului, fiind singurul candidat pentru această funcţie.

 
  “Am o experienţă de nouă luni timp în care am învăţat multe şi în care am ajutat instituţia. Crucea Roşie Vrancea este de departe cea mai bună din ţară prin proiectele demarate şi sper să păstrăm acest tittlu neoficial decenii bune de acum încolo”, a declarat Ionescu. La rîndul ei, Alina Gîrleanu, unul din voluntarii cu tradiţie ai instituţiei de caritate a candidat pentru postul de vicepreşedinte. “Sînt în cadrul acestei instituţii de foarte mult timp şi mă implic în activităţi aproape zilnic. Consider că a venit şi rîndul meu său mă implic la nivel înalt în tot ceea ce înseamnă Crucea Roşie”, a declarat ea. Nu în ultimul rînd, Veronica Cotea a fost singura candidată pentru funcţia de reprezentant al tineretului. Înainte de a se trece la votul propriu zis, între Neculai Ionescu şi Bogdan Matişan au apărut nişte neînţelegeri legate de aplicarea statutului Crucii Roşii. Seara, membrii Crucii Roşii şi-au premiat colaboratorii într-un eveniment monden. Imagini puteţi vedea pe platforma web tv a ZdV. (S. TUDOSE)  

Dosarul lui Andrei Plăcintă a continuat cu noi audieri

La Tribunalul Bucureşti a avut ieri loc o nouă înfăţişare în dosarul în care Andrei Plăcintă, fiul senatoarei PDL Sorina Plăcintă, este acuzat de tentativă la omor, tîlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Următorul termen a fost stabilit pentru 30 ianuarie, iar ieri au fost audiaţi noi martori în dosar. Azi se împlineşte un an de cînd Andrei Plăcintă era implicat în evenimentele care au condus la trimiterea lui în judecată. Pe 6 decembrie, în jurul orelor 18.30, Andrei Plăcintă a deposedat-o, prin violenţă, pe fosta sa iubită, H.I.D., de un telefon mobil şi a lovit-o. Ulterior, fiul senatoarei a urcat cu maşina pe trotuar unde a accidentat un martor, pe care l-a prins sub autoturism, bărbatul avînd nevoie de îngrijiri medicale pentru 40-45 zile. Asupra lui Andrei Plăcintă, un alt trecător a tras mai multe focuri cu un pistol cu bile. Pe 8 decembrie, Andrei Plăcintă a fost arestat şi a stat după gratii pînă pe 6 ianuarie. (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
maria, acum 4529 zile, 2 ore, 26 minute, 32 secunde
@ ionica Nu este reprezentativ pt. Crucea Rosie din punctul tau de vedere. Pt. cei care s-au implicat de ani de zile si nu numai, inseamna ceva: bucurie, apreciere si de ce nu, mandria de a fi citeste integral
maria, acum 4529 zile, 2 ore, 31 minute, 31 secunde
Acesti oameni merita respectul tuturor. Nu va inteleg indignarea in ceea ce priveste organizarea unei serate in care s-a adus putina recunostinta unor persoane ce o merita.
ionica, acum 4534 zile, 7 ore, 24 minute, 1 secunda
Nu mi se pare un eveniment reprezentativ pentru Crucea Rosie. Oamenii astia arata ca nu mai pot de bine in niciun caz ca le-ar pasa de semenii lor nevoiasi. Banii cheltuiti pentru asemenea petreceri citeste integral
db, acum 4534 zile, 15 ore, 57 minute, 30 secunde
Ia sa vezi acum cum se semneaza si protocolul la Homocea. Deci asta iti trebuia dom primar ? ok, bine ca s-a rezolvat.
eva, acum 4534 zile, 16 ore, 19 minute, 16 secunde
cei fara adapost stau si cersesc prin fata bisericilor si conducerea Crucii Rosii se distreaza la Bawary...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.