Ultima oră

Fetiţă de 14 ani, carbonizată într-un incendiu la Vîrteşcoiu

Ziarul de Vrancea
5 dec 2011 9950 vizualizări
Copila locuia împreună cu tatăl ei într-o baracă transformată în dormitor u din primele verificări se pare că incendiul a pornit de la sobă

O fetiţă a sfîrşit ieri seara într-un mod tragic, a murit carbonizată după ce baraca unde locuia a luat foc. Trupul copilei, Ionica C., de numai 14 ani, a fost găsit carbonizat de pompierii chemaţi în satul Faraoanele, comuna Vîrteşcoiu, să stingă incendiul. Totul s-a întîmplat în jurul orei 17.40, în momentul în care un sătean a zărit că din baraca de pe drumul ce duce spre pădure iese un fum gros. “În jurul orei 17.40 s-a primit un apel prin intermediul numărul unic de urgenţă 112 prin care se anunţa că în satul Faraoanele, comuna Vîrteşcoiu, a izbucnit un incendiu la o baracă tip vagon transformată în cameră de dormit de angajaţii unei societăţi comerciale. La faţa locului s-a deplasat un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul Focşani şi s-a intervenit în colaborare cu serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă Odobeşti. Din nefericire, în urma lichidării incendiului s-a descoperit trupul carbonizat al unei persoane. Din primele verificări se pare că ar fi vorba de o fetiţă”, a declarat locotenent Cristina Duţă, purtătorul de cuvînt al ISU. În momentul în care servanţii au intrat în baraca-dormitor aparţinînd unei firme de prelucrare a lemnului din Odobeşti, aceştia au găsit trupul carbonizat al unei fetiţe de doar 14 ani. Este vorba despre copila unui muncitor care lucra la firma Hanifa Odobeşti. La faţa locului s-au deplasat şi oamenii legii care încearcă să vadă cum s-a putut întîmpla tragedia. “Se pare că focul a pornit de la o sobă”, a precizat inspectorul Constantin Băncilă, şeful Secţiei Poliţiei Rurală Odobeşti. Trupul copilei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală unde medicii urmează să stabilească cauza decesului. (R. MANOLACHE, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.