Ultima oră

Mini-Ştiri:Adjud: Închis pentru infracţiuni la regimul rutier

Ziarul de Vrancea
2 dec 2011 1834 vizualizări
Un bărbat de 56 ani din municipiul Adjud a ajuns după gratii pentru că pe numele său exista un mandat de executare a pedepsei privative de libertate.

Poliţiştii din Adjud l-au identificat şi reţinut pe Constantin I. pentru că era condamnat la 4 ani închisoare pentru săvîrşirea unor infracţiuni la regimul rutier. Acesta a fost dus la Penitenciarul Focşani. (R. M.)

Un inspector de daune a refuzat să sufle în fiolă

Un tînăr de 23 de ani din Focşani s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat recoltarea probelor biologice. Gabriel Şerban, care lucrează ca inspector de daune la o societate de asigurări din municipiu, a fost oprit prima dată pe 3 aprilie, pe B-dul Bucureşti, unde a refuzat atît alcootestul cît şi proba de sînge. Mai mult, conform procurorilor, tînărul a încercat să fugă de poliţiştii care l-au oprit. Situaţia s-a repetat pe 22 septembrie, cînd Şerban a fost oprit pe strada Măgura din Focşani. (G. S.)

Evaziune fiscală de aproape un milion de lei

Patronul unei firme din Focşani a reuşit, conform procurorilor vrînceni, să producă o evaziune de aproape un milion de lei noi într-un singur an. Marian Bogorodiţă Cimpoeru, de 39 de ani, din judeţul Bacău, a făcut tranzacţii cu mai multe societăţi din judeţ, cărora le-a emis în perioada septembrie 2009- septembrie 2010, facturi în valoare de 4,6 milioane lei, la care TVA-ul aferent s-a cifrat la 877.266 lei, pe care administratorul nu l-a mai plătit, prin „omiterea” de a înregistra 22 de facturi fiscale. Bărbatul a fost trimis în judecată de procurorii vrînceni. (G. S.)

Andreiaşu de Jos: Un fînar a ars ca o torţă

Un bărbat din satul Titila, comuna Andreiaşu de Jos, le-a solicitat ajutorul pompierilor după ce a observat că adăpostul de animale a luat foc. În urma incendiului au ars o construcţie din lemn avînd utilitatea de adăpost de animale la parter şi fînar la etaj, nutreţ şi cereale şi bunuri de uz gospodăresc. În urma verificărilor s-a constatat că „incendiul a fost provocat de jar sau scîntei purtate de vînt”. (R. M.) 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.