Ultima oră

Atenţie! A început circulaţia virusurilor gripale pe teritoriul României

Ziarul de Vrancea
2 dec 2011 820 vizualizări
La acest sfîrşit de săptămână au fost identificate primele două cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal, conform raportărilor Centrului Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile către Ministerul Sănătăţii.

Este vorba despre două tinere, însărcinate, care, în prezent, se află în tratament retroviral, starea de sănătate a acestora fiind una bună. Ministerul Sănătăţii recomandă populaţiei ca, în această perioadă cu fluctuaţii frecvente de temperatură, să asculte sfatul medicilor şi să respecte regulile de igienă pentru evitarea îmbolnăvirilor. Reamintim că, cea mai sigură metodă de prevenire a îmbolnăvirilor o reprezintă vaccinarea antigripală. Ministerul Sănătăţii derulează şi în acest an Campania de vaccinare gratuită antigripală. În cadrul acestei campanii au fost vaccinate antigripal peste 200 000  persoane cu risc ridicat de îmbolnăvire. La nivelul judeţului nostru 4.700 de vrînceni s-au vaccinat împotriva gripei în cadrul campaniei gratuite desfăşurate de Direcţia de Sănătate Publică. DSP a avut la dispoziţie doar 6.400 de doze de vaccin cumpărate din banii Ministerului Sănătăţii pentru demararea campaniei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.