Ultima oră

Turul Vrancei:Se caută solişti vocali, instrumentişti şi dansatori

Ziarul de Vrancea
23 nov 2011 1438 vizualizări
Ultima săptămînă a lunii noiembrie aduce cu sine o varietate de locuri de muncă în judeţ pînă pe 30 noiembrie existînd în jur de 250 de joburi disponibile.

Cele mai inedite posturi vacante apărute pe lista săptămînală a AJOFM sînt cele de instrumentişti (7), solişti vocali (4), un impresar artistic şi dansatori (16). Se mai caută două secretare, un operator de sunet, mai mulţi ingineri, un funcţionar economic şi trei gestionari depozit. Totodată, angajatorii din judeţ vor să angajeze doi paznici, doi tîmplari universali, lăcătuşi şi strungari. Peste hotare, situaţia locurilor de muncă a rămas în mare măsură neschimbată. Italia are nevoie de medici, Norvegia de ingineri în vreme ce Belgia solicită asistenţi medicali. Danemarca încă nu a găsit 25 de persoane care să lucreze în ferme de animale. Singura nouate vine din Republica Cehă care are nevoie de un operator maşini de găurit. Mai multe informaţii pot fi obţinute la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din B-dul Unirii. (S. TUDOSE)


Patronii de lemne s-au ascus de poliţişti


Poliţiştii de la Servicul de Investigare a Fruadelor şi cei de la Biroul Silvic, în colaborare cu lucrătorii de la Garda Financiară şi Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic au descins ieri dimineaţă în Oborul de vite pentru a verifica activitatea firmelor ce îşi desfăşoară activitatea aici. Oamenii legii au ridicat o cantitate de cherestea, dar nu au putut verifica toti comercianţii întrucît aceştia şi-au închis sediile şi s-au ascuns de poliţişti. “Au fost controlate stocurile faptice comparativ cu cele scriptice şi întrucît unii dintre proprietari nu au fost găsiţi la faţa locului, iar unele societăţi care deţin material lemnos în oborul de vite au sediul în diferite localităţi, proprietarii au fost invitaţi la sediul Poliţiei şi a Gărzii Financiare cu documentele de provenienţă a mărfurilor. În funcţie de concluzii se vor lua măsurile ce se impun”, a transmis Biroul de presă al Poliţiei. (D. CHIRIAC)


BRD acordă credite pentru subvenţiile APIA


BRD a semnat o convenţie cu Agenţia de Plăţi şi pentru Intervenţie în Agricultură (APIA) şi Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) în baza căreia poate acorda credite pentru prefinanţarea subvenţilor acordate beneficiarilor măsurilor de dezvoltare rurală cuprinse în Axa II a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2007 – 2013, campania 2011. În baza adeverinţei emise de APIA se poate obţine un avans de 80%. Un alt avantaj este acordarea rapidă a creditului, în baza unei documentaţii simplificate. De asemenea, solicitantul poate obţine cu uşurinţă garanţia FGCR deoarece aceasta este accesată direct prin intermediul băncii. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
relu, acum 4551 zile, 21 ore, 16 minute, 10 secunde
Sa-i rezerve un loc de instrumentist si lui Bacinschi.Sa aiba omul un loc de munca dupa ce pleaca de la primarie.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.