Ultima oră

Mini-Ştiri: Domneşti: Cu piatra după tren

Ziarul de Vrancea
21 nov 2011 1279 vizualizări
Poliţiştii sînt pe urmele unor vandali care duminică seara au spart geamul unui tren personal care trecea prin Vrancea

Incidentul s-a produs înainte ca trenul personal 5312 Ghimeş - Buzău să plece din Halta CFR Domneşti. Oamenii legii au fost anunţaţi de şeful de tură de la comanda Staţiei CFR Buzău de faptul că vandalii au aruncat cu o piatră spre tren şi au spart un geam mare lateral, pe partea haltei, la vagonul de clasa a-II-a. (R. M.)

Năruja: Gater în flăcări

Un bărbat din satul Podul Nărujei, comuna Năruja, le-a solicitat ajutorul pompierilor duminică dimineaţa după ce hala unui gater a luat foc.
În urma incendiului au ars acoperişul halei pe o suprafaţă de circa 17 mp şi aproximativ 6 mp dintr-un gard de lemn. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric provocat de un cablu neizolat. Pompierii au intervenit şi pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetaţie uscată în satul Viişoara, comuna Vidra. A ars vegetaţia uscată dintr-o pădure din proprietatea Ocolului Silvic Vidra, pe aproape 500 mp. (R. M.)

Focşani: Tată fără inimă şi fără bani

Gheorghe Huşcă, de 40 de ani din Focşani, a fost trimis în judecată pentru neplata pensiei alimentare. Bărbatul nu s-a achitat de obligaţiile financiare stabilite de instanţa de judecată, respectiv din octombrie 2011. Acesta avea de plată suma de 150 lei lunar. Procurorii nu au reuşit să vorbească cu cel în cauză, fiind plecat la muncă peste hotare. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.