Ultima oră

Turul Vrancei:Moartea unui veteran liberal

Ziarul de Vrancea
9 nov 2011 1548 vizualizări
Doliu în rîndul liberalilor vrînceni. Unul dintre veteranii liberali din Vrancea a trecut în nefiinţă. Neculae Nedelcu sau “Nenea Culai”, după cum era cunoscut în rîndul liberalilor, din Jariştea, va fi înmormîntat astăzi.

“«Nenea Culai» aşa cum îi spuneam cu toţii împlinea la 29 octombrie 2011 frumoasa vîrstă de 88 ani, fiind veteran de război şi unul dintre fondatorii mişcării Liberale din Vrancea. La 17 ani pleca voluntar în cel de al II-lea Război Mondial, luptînd pe ambele fronturi pentru ca mai apoi să cunoască anii grei ai prizonieratului. Neculae Nedelcu a fost toată viaţa un liberal adevărat  fiind pentru noi toţi un exemplu de conduită şi comportament. Liberalii vrînceni sînt alături de familia îndoliată transmiţîndu-i sincere condoleanţe”, spun cei de la PNL Vrancea. (I. C.)

Partidul Verde îşi prezintă “cuibul”

Liderul interimar al Partidului Verde (PV) Vrancea, Dan Butnaru, a anunţat că astăzi, începînd cu ora 16.00, va susţine o conferinţă de presă de prezentare a formaţiunii nou înfiinţate pe plan local. Cu această ocazie, verzii vrînceni îşi prezintă şi sediului, Partidul Verde avîndu-şi adresa la fosta Autogară, Piaţa Victoria din Focşani, lîngă un restaurant din zonă. Cei de la PV spun că în aceste zile îşi vor monta şi plăcuţă de identificare, pentru a fi mai vizibili în peisajul urban. (I. C.)

Farmaciştii vrînceni îşi aleg azi reprezentanţii

Aproape 100 de farmacişti vrînceni sînt aşteptaţi azi să îşi aleagă noii reprezentanţi în Colegiul Farmaciştilor, în primul tur al alegerilor pentru acest for, condus pînă acum de Fevronia Stoica. După patru mandate în fruntea Colegiului, consilierul judeţean PNL şi proprietara unei farmacii din municipiu a decis să se retragă din cursă şi să lase fotoliul de preşedinte “colegilor mai tineri”. Farmaciştii sînt chemaţi să îşi desemneze reprezentanţii pentru consiliul teritorial, comisia de disciplină, comisia de cenzori şi reprezentanţii din Adunarea Generală a Consiliului Colegiului Naţional al Farmaciştilor. În cazul în care nu se va întruni cvorumul necesar, se va organiza cel de-al doilea tur de scrutin, pe 17 noiembrie. La prima şedinţă a membrilor aleşi, aceştia urmează a desemna Consiliul de Conducere care este format din cinci membri: preşedinte, trei vicepreşedinţi şi un secretar. În cursă s-au înscris pentru a fi aleşi în structura Colegiului 33 de farmacişti, din care 18 pentru Consiliul de Conducere şi diferenţa pentru comisii şi reprezentanţii din AG a CCNF. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.