Ultima oră

Mini-ştiri:Focşani : A murit la spital

Ziarul de Vrancea
9 nov 2011 1550 vizualizări
Poliţiştii vrînceni fac cercetări în cazul unui deces care a avut loc la Spitalul Judeţean. Nistorel T., 50 ani, din comuna Miroslava, judeţul Iaşi, a decedat la Spitalul din Focşani cu două zile în urmă.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoana în cauză a fost găsită căzută şi în stare de inconştienţă de către Mihai Z. în curtea locuinţei lui Gheorghe Z., din Fitioneşti, unde victima locuia singură. Mihai Z. a anunţat ambulanţa, care l-a transportat la Spitalul din Panciu pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Pentru că situaţia s-a dovedit a fi mai gravă, a fost transferat ulterior la Focşani, unde a decedat. Cercetările continuă în acest caz. (A. I.)

Cîmpuri : Bătaie într-un bar

Poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi de Ion P., din Cîmpuri, că în barul pe care îl deţine în satul Rotileştii Micii, cîţiva cetăţeni s-au luat la bătaie. Scandalul a pornit de la mult alcool consumat şi de la discuţiile în contradictoriu. Protagoniştii au fost mai mulţi bărbaţi, între care s-a încins o bătaie care s-a lăsat cu distrugerea multor bunuri din bar. Cei care se aflau în local, de teamă, au părăsit barul. Scandalagii au continuat bătaia şi afară, unde Gelu N. l-a lovit cu o piatră în cap pe Costică P.. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere.(A. I.)

Tinere plecate la distracţie la Adjud

Două tinere din comuna Pufeşti au plecat de acasă duminică seara. Adolescentele de 16 şi 17 ani au mers la Adjud pentru a se distra. După două zile, familiile lor au sesizat poliţia, iar fetele au fost găsite prin oraş. Cele două domnişoare au fost trimise înapoi acasă de către poliţişti. (D. C.)

Gugeşti : Biciclist accidentat

Un bărbat de 79 de ani, Costică B., din Gugeşti, a fost la un pas de moarte, după ce a fost acroşat de un autoturism. El mergea pe bicicletă şi la schimbarea direcţiei de mers a fost acroşat de un autoturism condus de Toma M.. Bătrînul biciclist a scăpat cu răni uşoare. (A. I.)

Anexă mistuită de flăcări la Vidra

O anexă a luat foc marţi seara în comuna Vidra. Pompierii au intervenit cu o autospecială, dar flăcările au mistuit două camere şi un şopron pe o suprafaţă de 60 mp. Au ars şi mai multe bunuri de uz gospodăresc din cele două camere. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un foc lăsat nesupravegheat. Pompierii au stins ieri şi trei arderi necontrolate la Vînători, Panciu şi Garoafa. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.