Ultima oră

Turul Vrancei;Şoferul fugar este de negăsit

Ziarul de Vrancea
3 nov 2011 500 vizualizări
Poliţiştii au extins cercetările în cazul accidentului mortal produs în noaptea de marţi spre miercuri la limita dintre judeţele Vrancea şi Bacău.

Oamenii legii au mai multe piste şi spun că vor reuşi în zilele următoare să rezolve acest caz. “În funcţie de probele adunate vom încerca să dăm de urma şoferului”, ne-a spus comisarul şef Viorel Gheorghe, şeful poliţiei rutiere. În urmă cu două zile, Nicolae Stavăr, 63 ani, din Adjud, a fost lovit de o maşină, care nu a oprit la locul accidentului. Şoferul a părăsit locul faptei şi este căutat de poliţişti. Pietonul se afla pe partea carosabilă şi a fost acroşat de un autoturism ce se deplasa pe direcţia Adjud-Sascut. După impact, bărbatul a murit. Cei care au informaţii despre accident sînt rugaţi să ia legătura cu poliţia. Un alt accident rutier a avut loc la Homocea, pe fondul neatenţiei. Poliţiştii au stabilit că vasluianul Adrian M., 37 ani, a căzut de pe bicicletă şi s-a rănit grav. Omul nu a sesizat poliţia la momentul producerii accidentului, solicitînd ambulanţa mai tîrziu. (D. CHIRIAC)


Schimb de experienţă cu şefii ISU din ţară


Lt. col. Flaviu Chiscop, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), participă în aceste zile în municipiul Oradea, judeţul Bihor la o întîlnire cu şefii ISU din ţară organizată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Lt. Cristina Duţă, purtătorul de cuvînt al Pompierilor, spune că este vorba despre o sesiune de pregătire continuă a inspectorilor şefi care se desfăşoară în perioada 2/4 noiembrie. Aceştia se vor întîlni în cadrul unor ateliere de lucru interactive ce vizează îmbunătăţirea gestionării situaţiilor de urgenţă. Vor fi abordate şi propuneri legate de elaborarea unui nou Ghid al lucrătorului în IGSU. Dezbaterile vor fi moderate de inspectorul general al IGSU, col. Marcel Sorin Lucaciu. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.