Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
2 nov 2011 1418 vizualizări
Lista frigului de la ENET

Reprezentanţii SC ENET SA Focşani au anunţat ieri asociaţiile de proprietari (AP) unde angajaţii au fost desemnaţi să închidă vanele la căldură şi apă caldă. Din cauza datoriilor foarte mari, blocuri întregi din cartierele Bahne, Brăilei sau Gară vor sta în frig. Este vorba despre AP 791, Bahne, şapte scări, 197.548 lei; AP 790, Bahne, 27.389 lei; AP 98, Pictor Grigorescu, cinci scări, 230.983 lei; AP 155, Brăilei-Pictor Grigorescu-Mitropolit Varlaam, opt scări, 47.541 lei; AP 655, Brăilei, 52.074 lei; AP 709, Bîrsei, o scară, 27.337 lei şi AP 761, o scară, 11.700 lei. (I. C.)

Referendumul pentru desfiinţarea judeţului, pe loc repaus


Referendumul organizat de CJ pentru consultarea cetăţenilor din Vrancea privind reorganizarea administrativ-teritorială stă pe loc. Reprezentanţii CJ aşteaptă comunicarea în scris a hotărîrii definitive şi irevocabile pronunţată de Curtea de Apel Galaţi în procesul în care instituţia a cîştigat în faţa recursului intentat de Prefectură cu privire la organizarea referendumului. Pînă la primirea comunicării de la instanţa gălăţeană referendumul este în aşteptare. Ulterior acestei comunicări, CJ va face un anunţ public prin care va aduce la cunoştinţa cetăţenilor data la care se va organiza referendumul. De la publicarea acestui anunţ, atît pe site-ul instituţiei cît şi în mass media, în minimum 20 de zile va avea loc şi consultarea vrîncenilor. Anterior atacării in instanţă de către Prefectură a hotărîrii CJ prin care se decidea organizarea referendumului, reprezentanţii CJ nu reuşiseră decît să transmită adrese către primării prin care li se solicita să realizeze delimitările necesare circumscripţiilor electorale şi să facă propuneri de persoane care să ocupe funcţiile de preşedinte şi locţiilor pentru secţiile de votare. (M. B.)

Camera de Comerţ este parteneră în două proiecte internaţionale

Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură (CCIA) Vrancea este parteneră în două proiecte internaţionale care au ca scop consolidarea spiritului antreprenorial. Proiectul « Female Antrepreneurs Sharing Knowledge » face parte din programul ERASMUS pentru Tineri Antreprenori al cărui soicitant este Camera de Comerţ şi Industrie din Atena, Grecia, parteneri fiind CCIA Vrancea şi Camera de Comerţ şi Industrie a Regiunii Kardjali (Bulgaria). Proiectul « Atalanta – The Women Entrepreneurs Network in the Black Sea Region »  are ca solicitant Asociaţia Femeilor din Grecia şi acoperă zona ţărilor din bazinul Mării Negre. Printre parteneri sînt companii şi ONG-uri din Turcia, Romania, Grecia, Georgia, Bulgaria, Moldova, Albania, Serbia şi Azerbaijan. Unul dintre obiectivele principale ale proiectului este îmbunătăţirea şi creşterea gradului de implicare al femeilor în activitatea de afaceri prin furnizarea de informaţii şi ajutor. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.