Ultima oră

Elevii din învăţămintul primar intră miine în vacanţă o săptămină

Ziarul de Vrancea
21 oct 2011 652 vizualizări
Elevii din clasele I-IV intră în vacanţă din 22 octombrie, ei urm`nd să revină la cursuri peste o săptămnă, în 31 octombrie.

Semestrul întîi al anului şcolar 2011-2012 a început în 12 septembrie şi se va încheia în 23 decembrie 2011. În acest interval, Ministerul Educaţiei a stabilit o vacanţă pentru ciclul primar, din 22 până în 30 octombrie. Vacanţa de iarnă va începe în 24 decembrie 2011 şi se va încheia în 15 ianuarie 2012, avînd astfel trei săptămîni, cu una mai mult faţă de anul şcolar precedent. Semestrul al doilea va începe în 16 ianuarie 2012 şi se va încheia în 22 iunie. Elevii vor intra în vacanţa de primăvară din 7 pînă în 22 aprilie, după care semestrul va continua până în 22 iunie. Vacanţa de vară va începe în 23 iunie şi se va încheia în 9 septembrie. În acest an şcolar, semestrul întîi se va încheia în 23 decembrie, fiind mai scurt cu aproape o lună. În schimb, semestrul al doilea va avea cinci luni.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.