Ultima oră

Info-pol

Ziarul de Vrancea
19 oct 2011 1040 vizualizări
Furia de pe şosea: Un focşănean a dat radarul peste cap la Buzău

Un tînăr de 20 de ani din Focşani, aflat la volanul unui Mercedes, a rămas fără permis, după ce a fost depistat de aparatul radar cu 207 km/h. Acesta a fost înregistrat cu viteza record pe DN2 E85, în afara localităţii buzoiene Racoviţeni. Poliţiştii l-au lăsat fără permis pe şoferul mult prea grăbit. Acesta va fi pieton timp de 90 de zile. Focşăneanul a fost depistat de agenţii de la rutier din judeţul Buzău în cadrul unei acţiuni realizate pentru prevenirea accidentelor ce se pot produce pe fondul excesului de viteză. „Trei dintre vitezomani au predat permisele după ce au depăşit cu mai mult de 50 km/h viteza maximă admisă în afara localităţilor. Recordul negativ a fost stabilit de un tînăr de 20 de ani din Focşani, a cărui maşină a fost înregistrată rulînd cu 207 km/h pe DN2 E85, în afara localităţii Racoviţeni. În aceeaşi zonă au mai rămas ieri fără permise alţi doi şoferi, care şi-au condus maşinile cu 154 km/h”, se arată într-un comunicat al poliţiei din Buzău. (D. C.)

Dosare penale

Poliţiştii din Vidra l-au depistat pe Gheorghe S.,  35 ani, din localitate, în timp ce conducea  autoturismul marca VW avînd numerele de înmatriculare provizorii expirate din data de 13.10.2011. Poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal. Şi tot cu dosar penal s-a ales şi Florin C., din comuna Moviliţa, care conducea un tractor rutier care figura radiat din circulaţie. Poliţiştii din Panciu l-au depistat în timp ce conducea tractorul pe DJ 205 J în comuna Fitioneşti. (A. I.)

Prins şi băgat la puşcărie

Poliţiştii focşăneni l-au identificat pe Ion S., 62 ani, din Focşani, care se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi 6 luni pentru săvîrşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, aderarea la grup infracţional organizat şi înşelăciune cu privire la calitatea mărfurilor. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Focşani. (A. I.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.