Ultima oră

Mini-Ştiri: Cîmpuri: Fasonator accidentat la muncă

Ziarul de Vrancea
30 sep 2011 1225 vizualizări
Un bărbat din comuna Vizantea Livezi a fost rănit în urma unui accident produs la Cîmpuri. Poliţiştii au stabilit că Andrei C., 44 ani, angajat ca fasonator la o societate comercială din comuna Cîmpuri, a fost lovit de o creangă în timp ce tăia un arbore în punctul Pîrîul Sărat.

Bărbatul a fost rănit grav şi a fost transportat cu o ambulanţă la spital. (D. C.)

Căruţă şi tractor implicate în accidente

Două accidente rutiere au avut loc ieri pe şoselele din judeţ. La Rugineşti, Gheorghe J., 24 ani, din comuna Păuneşti, în timp ce conducea un tractor a fost implicat într-un accident mai puţin întîlnit. Ionel C., 34 ani, din comuna Rugineşti, care se afla pe dispozitivul de tractare al tractorului a căzut pe carosabil. Poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc într-o curbă, cînd victima s-a dezechilibrat datorită neatenţiei. Ionel C. a fost rănit grav şi a ajuns la spital. Un alt accident a avut loc între Tişiţa şi Panciu. O căruţă a fost tamponată de un autoturism Dacia. Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. (D. C.)

Hoţ prins de poliţişti

Joi, poliţiştii din Tulnici l-au reţinut pe Ion A., 47 ani, din comuna Nereju, căutat de ceva timp după ce Judecătoria Focşani a emis un mandat de executare a pedepsei pe numele acestuia. Bărbatul a fost condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare pentru furt. Tot pentru furt a fost închis în Penitenciarul Focşani şi Alin P., 21 ani, din comuna Obrejiţa. Acesta a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii de domiciliu. Tînărul avea o condamnare de 3 ani şi jumătate dată de judecătorii focşăneni. (D. C.)

A cărat din fînul vecinului toată iarna

La aproape 80 de ani a ajuns inculpat într-un dosar penal de furt după ce iarna trecută a “împrumutat” fîn din podul unui vecin. Ion Lechea, de 79 de ani din Năruja a fost trimis în judecată pentru că, începînd cu decembrie 2010 şi pînă prin luna februarie anul curent, a mers regulat la fînarul unui vecin de unde a luat în total circa 400 kg de nutreţ pentru animale. Paguba este evaluată la circa 200 lei, cu care păgubitul s-a şi constituit parte civilă. Conform declaraţiilor celui învinuit, Lechea a cărat fînul în spate. (G. S.)

Elev trimis în judecată pentru că a furat un mobil

Silviu Ştefan, un tînăr de 19 ani din Coteşti, s-a ales cu dosar penal pentru furtul unui telefon mobil. Elev la Colegiul Tehnic “Ion Micu”, tînărul a subtilizat telefonul mobil unui coleg de clasă, apoi l-a vîndut unor persoane necunoscute contra sumei de 50 lei. Conform păgubitului, valoarea telefonului mobil a fost estimată la 430 lei. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.