Ultima oră

“Laptele şi …” cornul mai întîrzie

Mihaela Beșleagă
25 sep 2011 1572 vizualizări
Programul guvernamental “Laptele şi cornul” are sincope în Vrancea.

Dacă pentru produsele lactate s-a desemnat firma cîştigătoare, SC Vranlact SA Focşani, pentru produsele de panificaţie procedura de desemnare a firmei nu s-a finalizat, întrucît unul dintre ofertanţi a contestat rezultatul iniţial al licitaţiei. În tot acest timp, elevii nu au de suferit, afirmă reprezentanţii Consiliului Judeţean, întrucît primesc cornul pînă la finalizarea procedurii de licitaţie de la firma SC Diplomatic SA Focşani, care a cîştigat şi în anii trecuţi. Cu această firmă Consiliul Judeţean a făcut o negociere directă, pentru a nu fi probleme în aprovizionarea şcolilor cu produsele de panificaţie. Pentru “Furnizare de produse lactate (lapte pasteurizat) pentru preşcolari şi elevii din clasele I-VIII, cu servicii de aprovizionare în anul şcolar 2011-2012” valoarea estimată fără TVA este de peste 4 milioane lei. Pentru „Furnizare de produse de panificaţie (cornuri) preşcolarilor şi elevilor din clasele I-VIII, cu servicii de aprovizionare şi distribuţie în anul şcolar 2011-2012” valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de 2 milioane lei. Finanţarea se va asigura din fonduri bugetare. Durata contractului este de 9 luni începînd de la data atribuirii contractului, mai exact pînă la finele anului şcolar. 8.000 de preşcolari, aproape 15.000 de elevi din clasele I-IV şi 14.000 de elevi din V-VIII primesc la şcoală laptele şi cornul guvernamental. (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.