Ultima oră

Se anunţă o invazie de şoareci şi şobolani în această toamnă

Ziarul de Vrancea
22 sep 2011 1637 vizualizări
Firma SC Artrorat SRL Focşani vă scapă definitiv de şobolanii şi şoarecii care vă dau tîrcoale, cu produse autorizate de Ministerul Sănătăţii

Advertorial
Specialiştii anunţă că în luna octombrie numărul rozătoarelor se va mări considerabil, urmînd să asistăm şi în judeţul nostru la o invazie de şoareci şi şobolani. Întrucît aceste vieţuitoare se retrag în această perioadă de pe cîmp şi poposesc în localităţi, pe lîngă casele şi gospodăriile omeneşti, este posibil să vă întîlniţi şi dumneavoastră cu aceste neplăcute vietăţi. Mai mult, mai ales şobolanii, care se înmulţesc într-un ritm rapid, prezintă şi un pericol de răspîndire a diverselor epidemii, pentru că pot contamina uşor orice ating. Pentru a scăpa de neplăcerile provocate de aceşti dăunători, pentru sănătatea şi siguranţa familiei dumneavostră, puteţi apela la serviciile profesioniste ale firmei SC Artrorat SRL Focşani, specializată în servicii de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie pentru orice tip de spaţiu. Firma se adresează persoanelor fizice şi juridice din Vrancea, primăriilor, asociaţiilor de proprietari, instituţiilor şi societăţilor comerciale care vor să scape de prezenţa nedorită a acestor vieţuitoare. “Venim în plus faţă de alte societăţi de profil de pe piaţă cu experienţa de 25 de ani şi pregătirea profesională. Angajaţii noştri sînt calificaţi, au experienţă în acest domeniu şi îşi fac treaba foarte bine”, ne-a declarat George Constantinescu, administratorul SC Artrorat SRL Focşani. Acesta a completat că există două perioade optime pe parcursul anului pentru combaterea dăunătorilor, respectiv aprilie-iunie şi septembrie-noiembrie. Produsele folosite pentru exterminare sînt omologate de Ministerul Sănătăţii Publice. Dacă doriţi să scăpaţi definitiv de insecte şi rozătoare, îl puteţi contacta pe George Constantinescu, administratorul Artrorat, la numărul de telefon 0726.720.171. (Ziarul de Vrancea)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.