Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
21 sep 2011 1106 vizualizări
Cursuri de dans şi teatru pentru copiii cu dizabilităţi

Tinerii cu dizabilităţi pot învăţa să danseze şi să joace teatru, astfel încît să treacă mai uşor peste problemele de sănătate. Preselecţia pentru cursurile de dans şi teatru pentru copiii şi tinerii cu dizabilităţi va avea loc astăzi, 21 septembrie, de la ora 16.00, la Hotelul Fashion Center din Focşani. Evenimentul este organizat de Fundaţia „Zi deschisă”, în parteneriat cu Asociaţia Arte nel Cuore Onlus din Roma. Invitaţii la acest eveniment sînt sentatorul Sorina Plăcintă, fondatorul ONG-ului din Focşani, alături de fiul ei Andrei, şi preşedintele Asociaţiei Arte nel Cuore, Daniela Alleruzzo. Organizatorii spun că prin aceste cursuri le vor oferi beneficiarilor experienţe noi şi interesante. (A. I.)

Ambulanţa cumpără 120.000 litri de benzină


Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea organizează licitaţie în vederea achiziţionării de carburant auto, în valoare de 675.630 de lei. Unitatea vrea să cumpere 10.000 litri de benzină şi 110.000 litri motorină. Contractul ar urma să fie valabil pînă la data de 31 decembrie 2011, cu posibilitatea de prelungire a acestuia cu patru luni. Pînă în acest moment autosanitarele erau alimentate la staţiile Petrom, pentru carburant fiind cheltuită pe lună suma de 100.000 lei. Odată încheiat noul contract, ambulanţierii vor avea la dispoziţie, ca şi pînă acum, carduri pentru alimentare. Dr. Cristian Onia, managerul SAJ, spune că astfel se poate ţine o evidenţă strictă a ceea ce se consumă. Parcul auto al Ambulanţei este format din 46 de autosanitare. (R. M.)

O săptămînă pentru depunerea declaraţiilor la Finanţe


Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Vrancea îi avertizează pe contribuabili că pot depune declaraţiile aferente lunii precedente pînă pe data de 26 septembrie, inclusiv. Este vorba de formularul 100, formularul 112, formularul 300, 301 şi 390 VIES. “De asemenea, pînă pe 26 septembrie contribuabilii mici care îndeplinesc condiţiile de depunere trimestrială a Declaraţiei 112 că pînă pe 25 septembrie 2001 inclusiv pot opta pentru depunerea lunară a acesteia prin completarea Declaraţiei privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitul pe venit şi evidenţă nominală a persoanelor asigurate”, arată reprezentanţii DGFP. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.