Ultima oră

Vrîncenii, invitaţi la Crosul Loteriei Române de la Iaşi

Mihaela Beșleagă
13 sep 2011 1235 vizualizări
Compania Naţională Loteria Română SA organizează la Iaşi, pe 2 octombrie, ediţia a XIV-a a Crosului Loteriei Române, pentru zona Moldovei, eveniment inclus în calendarul competiţional intern şi internaţional al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Iaşi.

Competiţia se adresează mai multor categorii de participanţi: seniori, juniori, copii, veterani şi persoane cu dizabilităţi. Startul crosului se va da la Palatul Culturii, unde va fi şi punctul de sosire. Această ediţie este de fapt a doua pentru zona Moldova, anul trecut organizîndu-se prima manifestare de acest gen la Iaşi, cu 4.000 de participanţi din judeţele Botoşani, Neamţ, Suceava, Vaslui, Bacău, Iaşi, dar şi din Republica Moldova. „Crosul de anul trecut a fost un succes şi un mare cîştig pentru sănătate şi fairplay”, spune Corneliu Popescu, directorul executiv al CN Loteria Romană. Premiile acordate în acest an cîştigătorilor, în funcţie de categoria de participanţi, constau în premii în bani, între 6.000 lei pentru locul I şi 100 lei pentru locurile VI-X. De asemenea, şi la această ediţie se va acorda cîte un premiu constînd într-un TV LCD primelor trei catedre de sport ale şcolilor/liceelor care reuşesc să atragă cei mai mulţi elevi participanţi la Crosul Loteriei. Pentru mai mule detalii şi înscrieri puteţi accesa pagina de internet a instituţiei, www.loto.ro.  (M. B.)

Vezi in atasament Comunicatul Companiei Nationale Loteria Romana


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.