Ultima oră

Conducere nouă la Asociaţia Vînătorilor şi Pescarilor Sportivi

Mihaela Beșleagă
12 sep 2011 5174 vizualizări
Mulţi dintre membrii Consiliului de Administraţie sînt reprezentanţi PSD

Par să se fi liniştit apele la Asociaţia Judeţeană a Vînătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Vrancea, care are de duminică o nouă conducere, iar Consiliul de Administraţie o nouă componenţă. Astfel, în urma adunării generale care a avut loc pe 11 septembrie, s-au ales membrii din Consiliul AJVPS, delegaţii la Congresul Naţional şi s-a decis reprezentantul asociaţiei în Consiliul AGVPS Romania. Noul preşedinte ales după demisia lui Constantin Buză este Liviu Prodan, manager al unei companii romano-germane care are un punct de lucru la Doaga. Vicepreşedinte pe vînătoare a fost desemnat Toader Corduneanu, fost şef la IAS Odobeşti, iar vicepreşedinte la pescuit este Ion Cherciu. Director a rămas în continuare Eusebiu Martiniuc, care a fost propus şi ca reprezentant în consiliul naţional. Membri în Consiliul de Administraţie (CA) al AJVPS au fost desemnaţi şi deputaţii social-democraţi Angel Tîlvăr şi Ciprian Nica, cu scopul declarat de a face lobby la forurile abilitate pentru interesele asociaţiei, din poziţia de parlamentari. De asemenea, CA îi cuprinde şi pe: Atilla Santa (fost procuror), Costel Tică (consilier judeţean PSD), Alexandru Pungă (medic veterinar), Ştefan Ţîru, Eugen Stănescu (fost director ACR), Emil Tacu (primar PSD la Corbiţa), Eugen Vieru, Gavril Iacob (fost prim adjunct la Poliţie) şi Mircea Grosu. Delegaţi la Congresul naţional sînt Liviu Prodan, Toader Corduneanu, Ion Cherciu, Eusebiu Martiniuc, Emil Tacu, Ştefan Ţîru şi Atilla Santa.  “La Adunarea Generală de duminică a participat şi preşedintele AGVPS Romania, dr. ing. Neculai Şelaru, care a apreciat că Asociaţia vrînceană a fost una din cele mai active la nivel naţional, dat fiind faptul că şi-a păstrat 80% din totalul fondurilor de vînătoare”, ne-a declarat Mircea Grosu, purtătorul de cuvînt al AJVPS Vrancea. Cît despre demisia preşedintelui Constantin Buză, aceasta a fost o decizie unilaterală şi personală, medicul păstrîndu-şi calitatea de membru vînător în cadrul AJVPS. În ultimele săptămîni AJVPS a fost terenul unei dispute aprinse pentru atribuirea fondurilor de vînătoare din judeţ. (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.