Ultima oră

Mini-Stiri: Reghiu: A distrus casa de marcat a unui taxi

Ziarul de Vrancea
5 sep 2011 1145 vizualizări
Un taximestrist le-a solicitat simbata dimineata ajutorul politistilor din Odobesti dupa ce clientul pe care l-a dus in comuna Reghiu a incercat sa ii distruga masina.

Potrivit Politiei, Aurel P. a distrus casa de marcat si parbrizul autoturismului taxi cu picioarele si nici nu a vrut sa plateasca contravaloarea cursei.  Conflictul a fost aplanat de politisti si chiar daca se afla sub influenta alcoolului, barbatul s-a ales cu dosar penal de cercetare sub aspectul savirsirii infractiunii de distrugere. (R. M.)


Ploscuteni: Patru frati batausi


Scandal intre frati in localitatea Ploscuteni. Politistii din Adjud au fost chemati sa intervina simbata, in jurul orei 23.00, pentru ca intre mai multi tineri a izbucnit un scandal. Din primele verificari facute s-a constatat ca unul dintre fratii Marius si Daniel M., care se aflau intr-o caruta, a lovit cu un obiect dur autoturismul VW in care se aflau fratii Dorin si Daniel I.. In urma lovitorii, soferul a pierdut controlul volanului si a intrat într-un stilp. In cauza s-a intocmit dosar penal si se efectueaza cercetari sub aspectul infractiunilor de distrugere si loviri sau alte acte de violenta. (R. M.)  


Garoafa: La volan cu permisul suspendat


Un bucurestean s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis dupa ce a fost depistat in trafic, pe 22 iunie, pe raza comunei Garoafa, la volanul unui autoturism. Ion Elvis Radu, de 33 de ani, depasise viteza legala si a fost oprit de lucratorii de politie. La verificari s-a dovedit ca bucuresteanul avea permisul de conducere suspendat, acesta fiind cercetat pentru o fapta similara de anchetatorii din judetul vecin Buzau. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.