Ultima oră

Mini Stiri:Vinatori: A baut insecticid din greseala

Ziarul de Vrancea
1 sep 2011 895 vizualizări
Un barbat de 78 ani din comuna Vinatori a fost adus de urgenta la Spitalul Judetean din Focsani dupa ce a baut insecticid.

Barbatul nu si-a dat seama ca a incurcat sticlele si astfel a ajuns la spital in sectia de interne. Medicii au mai constatat ca pacientul are diabet zaharat, hepatita cronica si hipertensiune arteriala. Si o femeie de 32 ani din Focsani a ajuns in spital dupa ce a vrut sa se omoare cu pastile. Femeia a luat 20 de pilule dintr-un medicament destinat hipertensiunii. (R. M.)


Trimis in judecata pentru abandon de familie


Un barbat de 43 de ani din Milcovu a fost trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de abandon de familie. Radu Ilie nu a mai platit pensia alimentara cuvenita minorului ramas in intretinerea mamei din luna octombrie 2010. Acesta are de plata lunar suma de 167 lei si a recunoscut ca nu a mai achitat pentru ca nu mai are loc de munca insa a promis ca va plati macar partial restantele. (G. S.)


Bolotesti: 100 de pomi fructiferi au ars intr-un incendiu


100 de pomi fructiferi din satul Gagesti, comuna Bolotesti, au ars in doar citeva momente. Pompierii au fost anuntati miercuri despre faptul ca in aceasta localitate a izbucnit un incendiu. În urma incendiului au ars 1,5 ha vegetatie uscata si 60 pomi fructiferi aflati pe un teren, proprietatea numitului Ion C., si circa 2.500 mp vegetatie uscata si 40 pomi fructiferi de pe proprietatea Anicai P. Focul s-a produs din cauza unei tigari. (R. M.)


Bombe gasite pe malurile riurilor


Pirotehnistii au fost chemati sa intervina miercuri dupa ce mai multe persoane au gasit pe malurile riurilor Rimnicu-Sarat si Putna munitii neexplodate, ramase de pe vremea razboiului. Acestia au mers în satul Botirlau, comuna Vulturu, pentru a ridica un proiectil exploziv, calibrul 76 mm din albia riului Putna, în comuna Maicanesti, unde au identificat un proiectil exploziv calibrul 76 mm in albia riului Rimnicu-Sarat si in comuna Brosteni unde a fost gasit un proiectil exploziv calibrul 100 mm în riul Milcov. Munitia a fost transportată la depozitul ISU. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.