Ultima oră

Mini Stiri: Nereju: Copila arsa

Ziarul de Vrancea
31 aug 2011 1381 vizualizări
O fetita de numai un anisor a ajuns la Spitalul Judetean Focsani cu arsuri pe 60% din suprafata corpului, dupa ce a varsat peste ea un vas cu lichid fierbinte

Diagnosticul pus de medicii de la UPU a fost de „arsuri de gradul III prin lichid fierbinte, torace, abdomen, ambele coapse, gamba stinga pe 60% din suprafata corpului”. Fetita din Nereju se afla internata la chirurgie infantila. (R. M.)

Focsani: La furat de portofele in Gara

Dacian Gheorghe, 50 ani, din Dumitresti, s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat dupa ce a subtilizat un portofel cu bani din buzunarul unui calator. Acesta a profitat de neatentia omului si l-a pagubit cu 48 de lei. A fost prins de Politie iar portofelul a fost returnat. (G. S.)

Suraia: Magazin in flacari

Proprietarul unui magazin din Suraia a solicitat ajutorul pompierilor in miez de noapte dupa ce unitatea a luat foc. În urma incendiului au ars acoperisul magazinului, produsele comerciale din interior si o anexa. Pompierii au constatat ca incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric. Si o femeie din comuna Bordesti a cerut ajutorul pompierilor dupa ce i-a luat foc acoperisul casei, mobila si obiecte electrocasnice, dar si o anexa cu furaje. Incendiul a fost provocat de un foc neglijat. (R. M.)

Ciorasti: Au furat o tona de griu

Doi tineri de 17 si 18 ani din Ciorasti au fost trimisi in judecata pentru furt calificat. Adrian Moise si Valentin S. au intrat pe 25 februarie prin escaladare si efractie intr-un magazin din localitate de unde au furat mai bine de o tona de griu. Pe 7 martie, cei doi au mai intrat intr-un atelier mecanic de unde au plecat cu bunuri de 2.900 lei, care au fost recuperate ulterior. Din cercetarile procurorilor, la furtul griului a mai participat si Cristian Moise, 20 ani, iar marfa a fost cumparata de un focsanean, Ionut Tarba, care va fi acuzat de tainuire intrucit stia ca provine din furt. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.