Ultima oră

Fostul arbitru FIFA Marius Martis injura ziaristi si parcheaza pe trecerile de pietoni

Ziarul de Vrancea
30 aug 2011 2293 vizualizări
Marius Martis, fost arbitru FIFA si fiul cunoscutului om de afaceri Ion Martis, s-a dat in spectacol in aceasa seara fara nici o retinere, chiar daca se afla pe strada si in prezenta mai multor trecatori.

Fostul arbitru FIFA isi parcase masina apartinind familiei Martis, cunoscutul Mercedes CL 500, cu numarul de inmatriculare VN-09-TVF, neregulamentar, fix pe o trecere de pietoni din apropierea unui local din centrul municipiului, in care care de altfel se si afla Marius Martis, la o agapa. La fata locului, respectiv vis-à-vis de sediul Jandarmeriei de pe B-dul Republicii,  au ajuns un echipaj al politiei locale si masina specializata pentru ridicari auto a Primariei municipiului Focsani. In momentul in care agentul de politie facea mai multe poze, Marius Martis a iesit furios din restaurant. Surprins si de reporterii Ziarului de Vrancea, Marius Martis a inceput sa se comporte in stilul specific de “baietas de cartier”, ca sa nu folosim alte expresii, amenintind  si chiar scuipind in directia reporterului. Acesta l-a prins fara nici o jena pe jurnalist de umar si a inceput chiar sa injure, folosind cuvinte care nu pot fi reproduse. Mai mult, l-a impins si a continuat sa injure, ba chiar sa ameninte ca ia aparatul foto aflat in posesia reporterului. Este posibil ca Martis sa fi imprumutat acest comportament din perioada in care a stat in inchisoare, pentru dosarul in care este judecat pentru comiterea unor infractiuni de coruptie, alaturi de un alt arbitru din Vrancea, Ionica Serea. Martis si Serea au fost arestati de Tribunalul Arges pe 30 aprilie 2010, dupa care, la aproape sase luni, au fost eliberati sub control judiciar. Dosarul cunoscutului lot Penescu, respectiv cel de coruptie, intocmit de procurorii DNA, mai are termen luna urmatoare, pe 22 septembrie.  Ziarul de Vrancea a anuntat Politia cu privire la incident si va pune la dispozitia anchetatorilor inregistrarile si fotografiile realizate in timpul incidentului. De precizat ca masina fostului arbitru nu a mai fost ridicata de “hingherii auto” ai municipalitatii.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.