Ultima oră

Batjocorita o noapte intreaga de un vecin

Ziarul de Vrancea
12 aug 2011 2325 vizualizări
u un barbat din Tataranu este acuzat ca a violat si supus la perversiuni sexuale o consateana u orgia a tinut o noapte intreaga, potrivit declaratiilor victimei u barbatul s-a aparat spunind ca femeia a acceptat sa se iubeasca





Locuinta unei femei de 51 de ani din satul Martinesti, comuna Tataranu, a fost miercuri seara scena unui viol cu perversiuni, dupa cum au stabilit politistii si procurorii care se ocupa de caz. Lucica P. a primit vizita lui Gheorghe Raducan, de 41 de ani din localitate. Chiar daca cei doi se cunosteau si, conform inculpatului, se mai iubisera si in trecut, barbatul a declarat in fata instantei ca venise la femeia pe care o cunostea de ani de zile pentru a-i imprumuta telefonul mobil, aceasta urmind sa-si sune sotul aflat in Delta. De altfel, telefonul si doua bluze ale barbatului au fost gasite de criminalisti in locuinta victimei. Conform lui Raducan, acesta ar fi fost invitat in casa chiar de femeia alaturi de care, ulterior, a consumat si bauturi alcoolice. Tot inculpatul mai spune ca, dupa acest moment, i-ar fi propus femeii sa intretina relatii sexuale, lucru pe care aceasta l-ar fi acceptat. Declaratiile celor doi difera insa de la un punct, femeia declarind oamenilor legii ca Raducan a amenintat-o dupa care a batjocorit-o in fel si chip, pina dimineata. Acesta nu a recunoscut decit ca a avut contacte sexuale normale cu Lucica si nicidecum ca ar fi abuzat-o cu perversiuni. Raportul medico-legal a stabilit insa ca raporturile sexuale au fost variate, motiv pentru care femeia a avut nevoie de sase zile de ingrijiri medicale. Politistii au retinut insa si elementele constitutive ale infractiunii de viol de domiciliu. “La fata locului s-a deplasat o echipa complexa care a efectuat primele investigatii cu privire la sesizarea femeii. In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca barbatul ar fi patruns fara drept in casa femeii  si a supus-o la raporturi sexuale. Politistii au mai stabilit faptul ca în jurul orelor 07.00 barbatul a parasit domiciliul femeii”, spune inspectorul Bogdan Toader, de la Biroul de Presa al Politiei Judetene. Din verificarile ulterioare ale politiei s-a stabilit ca femeia a fost batjocorita o noapte intreaga, fiind abuzata sexual in toate modurile posibile. Anchetatorii au stabilit ca violatorul a avut raport sexual normal, oral si anal cu victima. Femeia a reusit sa scape de poftele barbatului abia a doua zi dimineata cind a anuntat politia. Autorul a fost initial retinut pentru 24 de ore iar vineri a fost prezentat la instanta cu propunere de arestare preventiva. Judecatorul a decis ca Raducan sa isi petreaca urmatoarele 29 de zile dupa gratii pentru a medita la cele intimplate.  Cel mai probabil, acesta va declara recurs la Tribunalul Vrancea impotriva masurii de arestare preventiva. (D. CHIRIAC, G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.