Ultima oră

Mini-Stiri-InfoPol

Ziarul de Vrancea
12 aug 2011 1308 vizualizări
Focsani: Ciine cazut intr-o groapa pe strada Fraternitatii


Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au fost solicitati ieri dupa-amiaza sa intervina pentru a scoate un ciine cazut intr-o groapa de pe strada Fraternitatii din Focsani. La fata locului s-au deplasat mai multi servanti, care au reusit sa scoata animalul la suprafata. In ajutorul pompierilor au sarit si mai multi iubitori de animale care s-au oferit sa-i ajute pe militari. (D. C.)


Rastoaca: Incendiu la o finarie


O anexa gospodareasca din comuna Rastoaca a fost cuprinsa de flacari  ieri dupa-amiaza. Doua autospeciale de pompieri s-au deplasat la fata locului, iar focul a fost stins dupa aproape o ora. Flacarile au distrus mai multe tone de fin. Pompierii incearca sa stabileasca acum cauza incendiului. (D. C.)


A lasat trei copii de izbeliste


O femeie de 41 de ani din comuna Virtescoiu a ajuns sa fie inculpata pentru comiterea infractiunii de abandon de familie. Costina Dumitru nu a mai platit drepturile cuvenite celor trei copii minori, pentru care instanta stabilise cite 75 lei pentru fiecare in parte. Conform rechizitoriului, mama celor trei minori nu mai daduse nici un ban din luna aprilie 2010, iar dupa inregistrarea plingerii a achitat partial pensia de intretinere cuvenita copiilor. Femeia va da explicatii in fata judecatorilor. (G. S.)


Trei infractiuni in mai putin de  o ora


Conducere cu alcoolemie peste limita legala, cu permisul suspendat si parasirea locului accidentului fara incuviintarea orgenelor de politie sint cele trei infractiuni retinute pe numele lui Bogdan Dediu de 19 ani din Vinatori. Acesta se deplasa de la Mircesti spre Focsani in noaptea de 2 spre 3 mai 2011 cind, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat intr-un sant. Analizele au indicat o valoare a alcoolemiei de 1,40 grame la mie, tinarul plecind de la locul in care a avut loc accidentul pina la venirea politistilor. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.