Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
3 aug 2011 1768 vizualizări
Primaria Focsani va face angajari

Pe o criza de personal fara precedent dictata de normativele in vigoare, Primaria Focsani a reusit sa obtina aprobarea deblocarii unor posturi publice. In septembrie municipalitatea focsaneana se pregateste sa scoata la concurs nu mai putin de 10 posturi. Sapte dintre ele sint posturi unice aprobate de Guvern, potrivit legii, iar alte trei dintre acestea sint temporar vacante. Potrivit oficialilor Primariei Focsani, angajari se vor face la Cantina de Ajutor Social, la Caminul pentru Persoane Virstnice, la Clubul Sportiv Municipal, Politia Locala si in cadrul Primariei Focsani. Astfel, din aceasta toamna la institutiile mentionate vor fi angajati juristi, inspectori, un contabil, psiholog, asistent social, kinetoterapeut, medic, si un ingrijitor. Pentru toate vor fi organizate concursuri cel mai probabil in luna septembrie. Din cele sapte posturi unice doar unul este de functionar public, restul fiind pentru personal contractual. (Doina GANEA)


Nici un medic nu vrea sa fie adjunct la CAS Vrancea

Nici un candidat nu s-a inscris la concursul pentru ocuparea posturilor de director executiv adjunct – medic sef si director executiv al directiei economice de la Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea, institutie condusa de juristul liberal Mihai Copaci. Concursul urma sa se tina la la ANFP pe 9 si 11 august, dar cum nu exista candidati disponibili pentru cele doua posturi vacante nu se va mai organiza concurs. In acest moment cele doua posturi sint ocupate in interimat de dr. Magda Beda – medic sef, respectiv Camelia Hingu – director economic. Echipa este intregita de ec. Marta Harabula - director relatii contractuale si Mihai Copaci – presedinte director general, care a apelat la instanta in mai multe rinduri pentru a-si pastra postul. ANFP va anunta o alta data de concurs pentru cele doua functii, in speranta ca vor aparea si candidatii. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.