Ultima oră

Braconierul de la Slobozia Bradului, cercetat in libertate

Ziarul de Vrancea
30 iul 2011 326 vizualizări
Cercetarile in cazul braconeriului impuscat de un politist in satul Olareni, comuna Slobozia Bradului, au avansat, dupa ce s-au primit rezultatele probelor ADN.

Analizele arata fara nici o indoiala ca arma artizanala a fost folosita de Iulian Filip. De altfel, acest rezultat si cel de la expertiza balistica sint probele cele mai importante pentru a demonstra vinovatia braconierului care a fost impuscat in picior. „Expertiza ADN a demonstrat ca arma a fost folosita de cel acuzat de braconaj si ultraj. Asteptam rezultatele de la expertiza balistica care se efectueaza la Bucuresti”, ne-a spus inspectorul Bogdan Toader, de la Politia vrinceana. Iulian Filip s-a externat si este cercetat in stare de libertate pentru braconaj si ultraj. Starea sa de sanatate s-a imbunatatit, dar acesta are inca resimte durere in zona plagii. Pe 23 februarie 2011, o partida de vinatoare ilegala a lui Iulian Filip s-a transformat intr-o vinatoare intre oamenii legii si acesta. Braconierul l-a amenintat cu arma 10-12 minute pe agentul sef adj. Gabi Petrescu, dar a terminat prost, cu un glont primit in fesa si o fractura la un picior. Politistul a tras cinci focuri de avertisment inainte de a lua decizia de a-l impusca pe barbat in zona picioarelor. Politistii au stabilit ca arma folosita de braconier este de vinatoare calibru 16, modificata artizanal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.