Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
30 iul 2011 404 vizualizări
A vrut sa rupa poarta de la ridicari auto

Un tinar din municipiul Focsani s-a ales cu dosar penal dupa ce a incercat sa forteze poarta unitatii unde se depoziteaza masinile parcate neregulamentar dupa ce sint ridicate de „hingherii” auto. Joi seara, Ionut Gavrilita si-a parcat masina BMW neregulamentar, intr-o statie de autobuz. Autoturismul a fost transportat la locul de depozitare situat pe strada Rasaritului din Focsani, unde in jurul orelor 19.30, proprietarul a incercat sa forteze iesirea din incinta parcarii. „Tinarul a incercat sa impinga cu autoturismul poarta de acces a societatii lovind si o masina Dacia care era parcata regulamentar, in apropierea punctului de acces”, spun politistii vrinceni, care il cerceteaza acum pe barbat. (D. C.)

Bani cu portia pentru farmacii

Farmaciile vrincene vor primi de la Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea o parte din banii datorati in contul retetelor onorate anul trecut asiguratilor. Fevronia Stoica, presedintele Colegiului Farmacistilor, spune ca se va plati partial luna octombrie 2010, chiar daca la aceasta data ar fi trebuit ca tot anul 2010 sa fie achitat. Per total, pentru luna octombrie, farmaciile din judet ar trebui sa primeasca suma de 4,9 milioane de lei de la banca sanitara. CAS ar mai avea astfel de platit 5.283.436 lei pentru noiembrie si 4.908.217 lei pentru luna decembrie. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.