Ultima oră

Gindacii de bucatarie: solutii eficiente de a scapa de prezenta lor

Ziarul de Vrancea
21 iul 2011 1984 vizualizări
Advertorial: Personalul calificat al Artrorat SRL Focsani si produsele de calitate va scapa de grija daunatorilor nepoftiti in casa

Printre cele mai neplacute prezente in bucataria unei gospodine sint gindacii. Daca vezi unul, e posibil sa fie cel putin 20 ascunsi prin galerii si cotloane. Acesti daunatori pot atenta la sanatatea noastra, de aceea trebuie luate masuri imediate pentru a scapa de aceste vietuitoare nedorite, care isi stabilesc domiciliul permanent in locuinte. Gindacii de bucatarie sint de doua tipuri: Blata Germanica (mai mici si caramizii) si Blata Orientalis (mari si negri). Pericolul aparitiei gindacilor este permanent, acestia nu sint sezonieri, pentru ca in apartamente este cald pe tot timpul anului. Nici focsanenii nu sint feriti de acesti daunatori, mai mult de 50% din apartamentele din oras fiind infestate cu aceste insecte, considera George Constantinescu, administratorul Artrorat SRL Focsani, o firma specializata in servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pentru orice tip de spatiu. Cauzele aparitiei gindacilor de bucatarie sint fie naturale, pentru ca se inmultesc cu rapiditate acolo unde gasesc caldura, hrana si umiditate, fie din neglijenta umana, pentru ca de multe ori nu actionam la timp pentru exterminarea lor. Din fericire, exista firme specializate care va pot scapa de grija insectelor nepoftite "la masa". SC Artrorat SRL Focsani va ofera servicii complete pentru a uita de orice tip de daunatori, inclusiv nedoritii gindaci de bucatarie. "Actionam in apartamente, prin pulverizare cu substante specifice, care ii raresc 70-80%. Apoi, in focarele cu infestare majora se actioneaza cu aerosolizarea subsolurilor, dupa care se aplica un gel, care este un fel de aliment pentru ei, care actioneaza in timp, iar in maximum 3-4 saptamini dispar. Daca se actioneaza la nivel de bloc sau de scara, dam o garantie de 1 an ca nu vor mai aparea, avem dovedita aceasta procedura in actiunile pe care le-am mai avut", ne-a declarat George Constantinescu, administratorul Artrorat SRL Focsani. Societatea foloseste substante certificate de Ministerul Sanatatii. Daca doriti sa scapati definitiv de insecte si rozatoare, il puteti contacta pe George Constantinescu, administratorul Artrorat, la numarul de telefon 0726.720.171. (Ziarul de Vrancea)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.