Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
20 iul 2011 488 vizualizări
Virtescoiu: Si-a lovit familia cu lopata

Un barbat din Virtescoiu a provocat un scandal dupa ce a baut bine. Tudorache Toader, 46 ani, si-a lovit cu o lopata sora, dar si tatal, bagindu-i in spital. Omul este anchetat acum de politie. (D. C.)


Nereju: Un hot s-a predat la politie


Autorul unui furt comis in Nereju s-a predat politiei cind a auzit ca a fost dat in urmarire. Ionel Daniel T., 28 ani, a fost dat in urmarire nationala pentru sustragere de la executarea unei pedepse de 3 ani si 3 luni inchisoare pentru violare de domiciliu si furt. Barbatul a fost incarcerat la Penitenciarul Focsani. (D. C.)


Gugesti: Baut, a parcat masina in pom


Un barbat din Gugesti a parasit locul faptei dupa ce s-a urcat baut la volan si a provocat un accident rutier. Victor I., 54 ani, a intrat cu Dacia intr-un cap de pod, dupa care a parasit locul faptei. Barbatul a fost identificat la scurt timp de politisti, avind o alcoolemie de 0,98g/l alcool pur in aerul expirat. Soferul s-a ales cu dosar penal. (D. C.)


De 44 de pahare a lovit un taximetrist


Un barbat de 57 de ani din Garoafa s-a ales cu dosar penal pentru lovire si alte violente, fapta comisa pe 9 martie, chair de "44 de pahare". Constantin Balan s-a suparat pe un taximetrist care venise cu niste tineri care au coborit in fata scolii. Acesta i-a cerut soferului sa-si ia clientii si sa plece, dupa care s-a apropiat de portiera si apoi l-a lovit in fata pe taximetrist. Victima a avut nevoie de 6-7 zile de ingrijiri medicale. (G. S.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.