Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
19 iul 2011 976 vizualizări
A bagat fetele cu masina in copac

Doua tinere din Maicanesti au fost ranite grav dupa ce au fost implicate intr-un accident. Duminica seara, trei tineri au plecat la o plimbare cu masina, dar aventura s-a terminat prost dupa ce Ionut M., 20 ani, din localitate, aflat la volanul unui VW, a pierdut controlul si a intrat intr-un gard si apoi intr-un copac. In urma impactului a rezultat ranirea grava a doua fete de 14 si 17 ani, pasagere in masina, care au ajuns la spital. (D. C.)


Dimofte ramine dupa gratii


Dosarul lui Dorin Dimofte, barbatul arestat pe 9 iulie, dupa ce procurorii DIICOT i-au organizat un flagrant, a ajuns in recurs la Galati. Judecatorii Curtii de Apel au mentinut masura arestarii preventive dispusa de Tribunalul Vrancea. Dimofte a fost prins cind incerca sa vinda hasis unui agent sub acoperire. La perchezitia imobiliara, procurorii au descoperit inca 950 gr hasis si 7.000 euro. Alte doua persoane au primit pentru o luna interdictia de a parasi tara. Legat de suma confiscata, avocatul a precizat ca provine din vinzarea unei garsoniere si nu este din vinzarea de droguri, asa cum au considerat procurorii. (G. S.)


Bataie din prea multa "dragoste"


O tinara din Marasesti a fost batuta de un fost iubit care inca nu se impaca cu gindul despartirii. Cristina L, 30 ani, a sesizat politia ca Iulian-Ovidiu S., 29 ani, din localitate, ar fi lovit-o. "Barbatul a mers la locuinta femeii, a patruns in curtea amenajata situata linga casa, a discutat citeva minute cu aceasta, dupa care a scos-o din curte si a dus-o in apropierea unui mal al canalului Siret -Baragan, unde a lovit-o cu pumnii si picioarele in zona capului si a corpului", spune Politia. Victima a refuzat internarea. (D. C.)


Trimisi in judecata pentru neplata pensiei alimentare


O femeie de 45 de ani din Focsani si un barbat de 44 de ani din Paltin au ajuns cu dosar in fata judectorilor pentru neplata pensiei alimentare. Mioara B. nu a mai platit prestatia lunara cuvenita copilului ramas in intretinerea tatalui din ianuarie 2009, avind lunar fixata de instanta suma de 400 lei. Femeia a lucrat o perioada in Focsani, dupa care a plecat peste hotare si nu a mai dat nici un semn de viata. Barbatul, Vasile B., ar fi trebuit sa plateasca lunar 200 lei, insa din octombrie anul trecut nu a mai platit nimic. Acesta s-a sustras cercetarilor penale. (G. S.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.