Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
18 iul 2011 653 vizualizări
PDL are un nou purtator de cuvint

Functia de comunicator oficial al PDL Vrancea i-a revenit primarului Gabriel Postolache, din comuna Tifesti. Anuntul a fost facut ieri de conducerea de la municipiu a partidului. Postolache iI inlocuieste in functia de purtator de cuvint pe Liviu Bostan. (I. C.)


Peste 14.000 de vrinceni au buletinele expirate


Peste 14.000 de vrinceni figureaza in evidentele Serviciului Public Comunitar Judetean de Evidenta a Persoanelor cu documentele de identitate expirate. Acestia nu au solicitat punerea in legalitate dupa expirarea buletinelor, dar mai sint si aproape 3.000 de cazuri de copii care nu au venit sa-si faca actele de identitate dupa ce au implinit 14 ani. Asa se face ca lucratorii de la Evidenta Persoanelor, impreuna cu politistii, au realizat o serie de controale pentru a afla care sint motivele pentru care persoanele in cauza nu vor sa intre in legalitate. Au fost verificate 2.942 de persoane si s-a constatat ca o parte sint plecati in strainatate ori s-au mutat la alte adrese din tara, etc. Anul acesta au fost eliberate aproximativ 18.000 acte de identitate. Este vorba de 17.600 carti de identitate si 482 carti provizorii. (R. M.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739404 zile, 19 ore, 56 minute, 12 secunde
Intr-adevar pdl-ul a facut o alegere perfecta. Domnul Postolache este un om care are intotdeauna cuvintele la dansul. Felicitari pentru alegere!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.