Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
14 iul 2011 347 vizualizări
Trei blocuri ANL inaugurate la Odobesti

48 de familii din Odobesti au intrat ieri in case noi. Nu oriunde, ci in Centrul Civic al orasului. Locuintele, in fapt trei blocuri cu 48 de unitati locative, au fost construite prin Agentia Nationla pentru Locuinte si sint destinate tinerilor sub 35 de ani. Aceste unitati locative se adauga celor 48 inaugurate anu trecut pe strada Muncii din oras. Tot la Odobesti se afla in stadii avansate un bloc social pe strada Stefan Cel Mare, care nu a putut fi terminat din cauza sistarii finantarii in 2010. Tot in domeniul locuintelor se mai afla in lucru patru blocuri in cartierul Mihai Sturza. (A. M.)


Politistii focsaneni alearga dupa micii infractori


Politistii din Focsani au organizat saptamina trecuta mai multe actiuni in urma carora au prins mai multi infractori, care risca sa stea dupa gratii pentru "gainarii". Astfel, administratorul unui magazin din Focsani a sesizat Politia cu privire la faptul ca a depistat o persoana care a sustras produse din magazin. La fata locului s-a deplasat o patrula mixta de ordine publica, care l-a identificat pe autor. Ciprian B., 29 ani, din judetul Neamt, a furat produse alimentrare si va fi nevoit sa dea cu subsemnatul la politie. Un barbat din Focsani a fost prins de politisti in timp ce incerca sa fure dintr-o locuinta. Proprietarul a venit acasa mai devreme, l-a surprins pe acesta si a anuntat politia. Marian L. 25 ani, din Focsani, este cercetat penal pentru furt calificat. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.