Ultima oră

Vrancea: Mediatorii se intilnesc azi cu deputatul Alina Gorghiu

Ziarul de Vrancea
11 iul 2011 486 vizualizări
Editura Universul Juridic , Camera Mediatorilor Vrancea si deputatul PNL Alina Gorghiu organizeaza astazi, de la ora 1400, la Sala de Conferinte a Hotelului Amadeus , evenimentul de lansare a primului volum în limba romăna dedicat medierii comerciale, intitulat Medierea - oxigen pentru afaceri .

Evenimentul este recunoscut de catre Consiliul de Mediere, fiind acordate 2 puncte de formare profesionala continua mediatorilor participanti. Cartea reprezinta munca de citiva ani a coautorilor, experienta lor in medierea conflictelor business, analiza unor spete si recomandari. Ea este dedicata promovarii profesiei de mediator si a acestei solutii alternative la instantele clasice, in masura in care medierea conduce la degrevarea acestora, eliminarea cheltuielilor suplimentare si a termenelor prelungite. "Apelati la mediator atunci cand va confruntati cu un litigiu. Este sfatul pe care il dau romanilor, persoane fizice si juridice. Printre prioritatile mandatului de parlamentar am asezat scoaterea din anonimat a profesiei de mediator si aducerea medierii in atentia romanilor, satui de instante aglomerate, termene amanate si cheltuieli suplimentare. Pot spune ca suntem pe drumul cel bun, dar si ca mai avem etape importante de parcurs. Una dintre ele este pregatirea acelora care vor sa devina mediatori autorizati". în acest sens, organizatorii au pregatit si o speta, a carei mediere simulata se va realiza cu mediatori, avocati si parti cu nume sonore. Partenerii evenimentului sint Camera Mediatorilor Vrancea, Camera Consultantilor Fiscali, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Universul Juridic, Asociatia "O sansa pentru viitor", Societatea de consiliere si formare profesionala "Human Toolkit", Asociatia Centrul Avocatilor Mediatori.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.