Ultima oră

Distractie la Adjud simbata seara, cu Sonny Flame

Ziarul de Vrancea
8 iul 2011 486 vizualizări
Artistul Sonny Flame sustine un concert in clubul Placebo din Adjud, sambata, 9 iulie 2011, chiar in apropiere de miezul noptii.

Sonny Flame s-a facut remarcat prin piese originale, o combinatie de ritmuri house cu versuri raggae. Chiar de la inceputul carierei muzicale Sonny a fost selectat de Akon pentru a participa la una din bataliile muzicale pe care Akon le gazduieste la radio Virgin Fm din Toronto. Sonny a avut colaborari cu artisti precum Connect-r la piesa Summer Days, Puya - Bring the Fire, Morris - Havana Lover si Mossano la piesa Indianotech. Potrivit organizatorilor, piesele lui Sonny Flame sint deosebit de apreciate in cluburile romanesti, iar printre cele mai cunoscute se numara Top of the world, Jump up,Glamity, I gotta find you sau Get low. "Ai ocazia sa asculti aceste piese si multe altele sambata 09.07.2011 la miezul noptii in clubul Placebo din Adjud", anunta oficialii clubului adjudean.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.